IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT-konsultointi

ME LÖYDÄMME IT-ASIANTUNTIJAT, JOTKA MUUTTAVAT YRITYKSESI TULEVAISUUDEN 🚀

Kaipaako yrityksesi senioritason it-osaajaa, jolla on mahdollisuus aloittaa, vaikka heti, taito napata vaativakin projekti hetkessä haltuun ja saatella se sovitusti maaliin?

Me ymmärrämme, että teknologian tehtävä on tukea liiketoimintaasi. Tiedämme myös, että jokaiselle haasteelle on olemassa selättäjänsä. Kokenut it-konsultti, jonka me löydämme parissa päivässä.

Konsulttimme ovat aina valmiina hyppäämään liikkuvaan junaan, omaavat pitkän kokemuksen ja pystyvät vastaamaan haasteisiinne – olipa kyse päivittäisestä liiketoiminnasta, muutoksentekomatkasta tai kehityksestä.

Wise IT:ltä iisisti osaavia IT-konsultteja 🧩

Jokaisella IT-konsultilla on oma erityisosaamisalansa. Meidän tehtävämme on liittää yhteen
oikeat asiantuntijat ja haasteet.

IT-konsultointi on tehokas ratkaisu, kun tavoitteenasi on nostaa tiimin tehokkuutta ja osaamista. Tai kun tarvitset objektiivista näkemystä ja tukea kehityksen suunnalle.

IT-konsultti on hyvä valinta myös silloin, kun haluat ulkopuoliseen projektiin oman projektipäällikön varmistamaan onnistuneen lopputuloksen.

Lisäksi IT-konsultointi on hyvä vaihtoehto, jos rekrytointisi ei ole onnistunut, työmarkkinoilta ei löydy kaipaamaasi osaamista tai osaamiselle on vain väli- tai osa-aikaista tarvetta.

Tyypillisiä IT-konsultin rooleja ovat esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, arkkitehti, projektipäällikkö, ERP- tai infra-asiantuntija sekä BI/DW-asiantuntija.

Konsultoimme sinua mielellämme, jos pohdit valintaa IT-konsultin tai vakituisen rekrytoinnin välillä.

Miksi IT-konsultti kannattaa ostaa Wise IT:n kautta? 💁‍♀️

Me olemme olemassa asiantuntijoita ja asiantuntijuutta etsiviä yrityksiä varten. Erityisen taitavia olemme rekrytoimaan IT-osaajia vaativiin senioritason tai kapeaa syväasiantuntijuutta vaativiin rooleihin.

Me huolehdimme kaikesta: oikean tekijän ja tehtävän yhdistämisestä, tilaajavastuulain mukaisista dokumenteista ja laskutuksen pyörimisestä.

Kuinka Wise IT löytää tehtävään sopivan it-konsultin? 🤝

Vuosien pohjatyön ansiosta etsimäsi IT-konsultti kuuluu jo todennäköisesti verkostoomme. Ja jollei, rekrytointikonsulttimme löytävät hänet omien kontaktiensa ja LinkedInin kautta. Kuuntelemme tarkasti verkostomme suosituksia, käymme aktiivista vuoropuhelua tehtävään parhaiten soveltuvien IT-konsulttien kanssa ja myymme projektisi heille.

Kuinka Wise IT arvioi IT-konsultin sopivuutta työtehtävään? 🔎

Kaikki lähtee yrityksesi tavoitteista ja niistä nousevista vaatimuksista. Käymme yhdessä läpi, millaista henkilöä ja asiantuntijuutta etsitte. Sen jälkeen poimimme käsin juuri oikeat ehdokkaat. Tutkimme heidän referenssinsä, haastattelemme, käymme aktiivista vuoropuhelua ja varmistamme, että valikoidut ehdokkaat vastaavat yrityksesi tarpeita.

Me olemme sitoutuneita, osaavia ja kokeneita IT-rekrytoinnin asiantuntijoita: palautekyselyissä saamme IT-ammattilaisilta erinomaista palautetta nimenomaan asiantuntevasta ja informatiivisesta lähestymistavastamme.

Ota meihin yhteyttä 👆 

Verkostoidu kanssamme 👭🏽

Etsitkö itsellesi seuraavaa IT-projektia? Jätä meille alla olevan linkin kautta ansioluettelosi, lyhyt esittely itsesäsi ja kerro minkälaisten IT-projektien parissa haluaisit työskennellä!

IT-konsultti, jätä avoin hakemus 👆

Miksi Wise IT 💎?

Teemme päämäärätietoisesti töitä, mikä on elinehto IT-konsultointia tehdessä, koska se ei ole aina helppoa. Me emme luovuta, vaikka matkan varrelle mahtuisikin haasteita; löydämme ratkaisuja ja näemme mahdollisuuksia. Wise IT:n jengi tekee töitä tosissaan ja ammattitaidolla, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä! Ymmärrämme osaajamarkkinan tarpeet ja odotukset. Keskustelemme päivittäin monen kymmenen IT-osaajan kanssa ja olemme kartoittaneet IT-alan seniorosaajilta ”Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä IT-alan työpaikkaa valitessasi?” Tutustu kyselyn tuloksiin! Meidän tavoitteemme on aina löytää jokaiseen IT-alan työhön juuri siihen parhaiten sopiva IT-osaaja.

Ota meihin yhteyttä

Uusimmat juttumme

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.