ME LÖYDÄMME IT-ASIANTUNTIJAT, JOTKA MUUTTAVAT YRITYKSESI TULEVAISUUDEN

Kaipaako yrityksesi senioritason it-asiantuntijaa, jolla on mahdollisuus aloittaa vaikka heti, taito napata vaativakin projekti hetkessä haltuun ja saatella se sovitusti maaliin?

Me ymmärrämme, että teknologian tehtävä on tukea liiketoimintaasi. Tiedämme myös, että jokaiselle haasteelle on olemassa selättäjänsä. Kokenut it-konsultti, jonka me löydämme parissa päivässä.

Milloin it-konsultointi kannattaa? Miksi ja miten juuri me voimme auttaa yritystäsi? Rekrytointiasiantuntijamme listasivat asiakkaidemme viisi yleisintä alkumetrien pohdintaa. Katso tarkemmin alta.

Mikä on Wise IT?

Me olemme IT-rekrytoinnin ja IT-resurssoinnin asiantuntijoita – suuri pohjoismainen, haastaviin IT-rekrytointeihin keskittyvä yritys. Yhdistämme teknologiaosaajat ja haasteet tuloksekkaasti yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Me välitämme, oikeasti!

Milloin on järkevä ostaa IT-konsultointia?

Jokaisella IT-konsultilla on oma erityisosaamisalansa. Meidän tehtävämme on liittää yhteen
oikeat asiantuntijat ja haasteet.

IT-konsultointi on tehokas ratkaisu, kun tavoitteenasi on nostaa tiimin tehokkuutta ja osaamista. Tai kun tarvitset objektiivista näkemystä ja tukea kehityksen suunnalle.

IT-konsultti on hyvä valinta myös silloin, kun haluat ulkopuoliseen projektiin oman projektipäällikön varmistamaan onnistuneen lopputuloksen.

Lisäksi IT-konsultointi on hyvä vaihtoehto, jos rekrytointisi ei ole onnistunut, työmarkkinoilta ei löydy kaipaamaasi osaamista tai osaamiselle on vain väli- tai osa-aikaista tarvetta.

Tyypillisiä IT-konsultin rooleja ovat esimerkiksi ohjelmistokehittäjä, arkkitehti, projektipäällikkö, ERP- tai infra-asiantuntija sekä BI/DW-asiantuntija.

Konsultoimme sinua mielellämme, jos pohdit valintaa IT-konsultin tai vakituisen rekrytoinnin välillä.

Miksi IT-konsultti kannattaa ostaa Wise IT:n kautta?

Me olemme olemassa asiantuntijoita ja asiantuntijuutta etsiviä yrityksiä varten. Erityisen taitavia olemme rekrytoimaan IT-osaajia vaativiin senioritason tai kapeaa syväasiantuntijuutta vaativiin rooleihin.

Me huolehdimme kaikesta: oikean tekijän ja tehtävän yhdistämisestä, tilaajavastuulain mukaisista dokumenteista ja laskutuksen pyörimisestä.

Kuinka Wise IT löytää tehtävään sopivan it-konsultin?

Vuosien pohjatyön ansiosta etsimäsi IT-konsultti kuuluu jo todennäköisesti verkostoomme. Ja jollei, rekrytointikonsulttimme löytävät hänet omien kontaktiensa ja LinkedInin kautta. Kuuntelemme tarkasti verkostomme suosituksia, käymme aktiivista vuoropuhelua tehtävään parhaiten soveltuvien IT-konsulttien kanssa ja myymme projektisi heille.

Kuinka Wise IT arvioi IT-konsultin sopivuutta työtehtävään?

Kaikki lähtee yrityksesi tavoitteista ja niistä nousevista vaatimuksista. Käymme yhdessä läpi, millaista henkilöä ja asiantuntijuutta etsitte. Sen jälkeen poimimme käsin juuri oikeat ehdokkaat. Tutkimme heidän referenssinsä, haastattelemme, käymme aktiivista vuoropuhelua ja varmistamme, että valikoidut ehdokkaat vastaavat yrityksesi tarpeita.

Me olemme sitoutuneita, osaavia ja kokeneita IT-rekrytoinnin asiantuntijoita: palautekyselyissä saamme IT-ammattilaisilta erinomaista palautetta nimenomaan asiantuntevasta ja informatiivisesta lähestymistavastamme.

Ota yhteyttä!