IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT Support & Operations

Rekrytoi IT Support & Operations -tehtäviin

IT Support & Operations -saralla rekrytoimme osaajia yritysten infrastruktuurin ja käyttökokemuksen kehitystehtäviin: IT-tuen kehitykseen, järjestelmävalvontaan sekä pilvi- ja ohjelmistopalveluiden toteuttamiseen.

Konsulttimme tukena on aina koko organisaatiomme verkostot sekä osaaminen. Tällä varmistamme asiakkaillemme asiantuntevan sekä konsultoivan tuen rekrytointiprosesseissa. Jokaisessa toimeksiannossa asiakkaalla on nimetty konsultti vetämässä hanketta, jolla varmistamme läpinäkyvän, sujuvan ja laadukkaan viestinnän rekrytoinnin aikana.

Rekrytointi IT Support -tehtäviin

Helpdesk-, servicedesk-, support- ja onsite-teknikot, sekä 1st, 2nd ja 3rd line support. Riippumatta teknisen osaamisen ja kokemuksen tarpeestanne lisäämme pehmeitä arvoja ja keskitymme löytämään henkilön, joka sopii juuri teidän tiimiinne.

Rekrytointi IT -käyttötehtäviin

Käyttö-, virtualisointi-, infrastruktuuri- ja sovellusteknikot sekä järjestelmänvalvojat. Tehtävänimikkeet ja tekniset vastuualueet vaihtelevat yrityksittäin. On tärkeää, että käymme yhdessä läpi käyttötehtävät ja sen, mitä vastuita tehtävään kuuluu, jotta voimme löytää tehtävään teille sopivan henkilön.

Yhteyshenkilöt

Ota meihin yhteyttä

Lue lisää

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.