IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT-päällikkö -rekrytointi

Oikein käytetty tietotekniikka lisää kannattavuutta

IT-päällikkö, CIO, IT-vastaava – tehtävänimikkeet voivat vaihdella ja tehtävä voi olla täysin strateginen tai osittain operatiivinen. IT-päällikön tehtävä on erityisen haastava, koska tietotekniikassa tapahtuu niin paljon ja nopeasti.

IT-päällikkö johtaa IT-kehitystyötä. Hänen on varmistettava, että hänellä on käytettävissään oikeaa osaamista työskentelemään uusimmalla tekniikalla ja osaamista, joka keskittyy yrityksen toimintoihin ja liiketoimintaan.

Teknisten perusteiden lisäksi haemme usein henkilöitä, joilla on kyky johtaa töitä liiketoiminnan näkökulmasta. Vaaditaan aloitekykyä, analyyttisia taitoja ja kykyä kommunikoida suoralla, täsmällisellä ja opettavalla tavalla.

Kysy meiltä!

Mitä ominaisuuksia ja taitoja IT-johtajiltanne vaaditaan, jotta IT-organisaatio pystyy tukemaan liiketoiminnan kehittämistä?

IT tulevaisuudessa

Keskitymme yhdessä toimeksiantajiemme kanssa tulevaisuuden haasteisiin valmistautuneiden IT-organisaatioiden kehittämiseen. Lähtökohtana on, että oikein hyödynnettynä IT lisää yrityksen kilpailukykyä ja kannattavuutta. Tässä IT-johtajalla on ratkaiseva rooli.

Ohjaamme sinua ja asetamme haasteita

Meille on tärkeää tunnistaa tarkasti menestystekijät, joiden avulla IT-johtaja tai CIO voi menestyä organisaatiossanne. Tietotekniikan ja johtamisen asiantuntemuksemme ansiosta osaamme asettaa oikeita kysymyksiä ja nähdä kokonaisuuksia, ja joskus haastamme käsityksiä siitä, millaista henkilöä tarvitsette.

Johtamisominaisuudet ja pehmeät arvot

Osana Wise Groupia olemme asiantuntijoita henkilöiden ja sen arvioinnissa, mitä ominaisuuksia hyvä johtaja tarvitsee. Tämä on ratkaisevaa riippumatta siitä, onko kyse IT-johtajan rekrytoinnista vai vuokrauksesta.

Kertoi meistä

”Wise IT:n Sam esitti minulle taitavasti oikeanlaisia kysymyksiä ja ideoita, jotta pystyin näkemään, mitä etuja vaatimusprofiilin muuttamisesta prosessin aikana olisi. Tämän ansiosta minulla on tehtävälle nyt vaatimusprofiili ja ennen kaikkea hakija, joka soveltuu tehtävään paljon paremmin kuin kuka ikinä tehtävään sen alkuperäisellä vaatimusprofiililla olisikaan löytynyt.

Sam pyrki löytämään yhteisymmärryksen siitä, mitä oikeastaan tarvitsen. Kun olin epätäsmällinen, Sam jatkoi dialogia siihen saakka, että saavutimme yhteisen käsityksen siitä, mitä tarpeita meillä on.”

Martin Stenquist, Nobina

”Voin suositella Wise IT:tä lämpimästi, koska olen saanut hyvin ammattimaista palvelua sekä heidän rekrytointikonsulteiltaan että asiakasvastaavaltaan. Wise IT ymmärsi nopeasti liiketoimintani ja osasi muuntaa tämän tiedon sellaiseen muotoon, että pystyi houkuttelemaan oikeanlaisia hakijoita. Näillä hakijoilla oli myös oikea odotus meistä työnantajana. Minulla ja Wise IT:llä oli hyvä keskusteluyhteys koko prosessin ajan. Rekrytointikonsultti vei prosessia koko ajan eteenpäin ja antoi minulle jatkuvasti palautetta pitäen minut koko ajan ajan tasalla siitä, mitä parhaillaan oli meneillään.”

Anders Hedenros, Praktikertjänst

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä?

Täytä tietosi niin vastaamme pian ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.