Tule rekrytoiduksi

Teemme yhteistyötä kiinnostavien IT-organisaatioiden ja eri alojen vahvojen tavaramerkkien kanssa.

Rekrytointikonsultit, joilla on IT-tausta

IT-osaajien rekrytointi ei ole aivan yksinkertaista. Vaikka tietäisi melkein kaiken rekrytoinnista, voi IT-ala olla vähemmän tuttu, tai päinvastoin. Meillä sinun apunasi on rekrytointikonsultti, joka hallitsee molemmat osa-alueet.

Mitä tapahtuu, kun olet hakenut tehtävää?

  1. Saat vahvistuksen, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi.
  2. Rekrytointikonsulttimme tekevät valintoja jatkuvasti. Käymme läpi hakemukset ja pyydämme mahdollisesti täydentäviä tietoja. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä!
  3. Potentiaaliset hakijat kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun rekrytointikonsultin kanssa.
  4. Haastattelun jälkeen saat palautetta, mikäli pääset seuraavaan vaiheeseen.
  5. Esittelemme yritykselle valikoiman ehdokkaita.
  6. Yritys tapaa tehtävään parhaiten sopivat henkilöt. Pysymme mukana koko prosessin ajan.
  7. Jos pääset tähän vaiheeseen, tarvitset 2–3 referenssiä.
  8. Yritys antaa lopulliselle ehdokkaalle työtarjouksen, johon ehdokkaan on vastattava. Sen jälkeen seuraa sopimuksen allekirjoitus.

Kun prosessi on päättynyt, rekrytointikonsultti ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä niihin hakijoihin, joiden hakuprosessi päättyi haastatteluun. Jos olet tässä joukossa, voit keskustella konsultin kanssa muista mahdollisuuksista, jotka voivat tulla eteen tulevaisuudessa.

Löysitkö tehtävän, joka sopii sinulle juuri nyt?

Voit rekisteröidä kiinnostuksesi tulevia toimeksiantoja varten tässä. Koska meillä on tietosi, toivomme, että meillä on syytä ottaa sinuun yhteyttä, kun profiiliisi sopiva tehtävä ilmaantuu. Pyydämme sinua myös seuraamaan vapaita työpaikkojamme, jotta et ohita jotakin jännittävää tehtävää.

Seuraa meitä!

Tervetuloa seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa. Jaamme vinkkejä, ideoita, tietoja ja kiinnostavia mahdollisuuksia. Löydät linkit sivun alareunasta.