IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT-projektipäällikön rekrytointi

Tekninen projektipäällikkö, jolla on oikeat taidot

IT-projektipäällikkö luo edellytykset sille, että projekti voidaan suorittaa annetuissa aika- ja kustannusrajoissa ja laadultaan oikeana. Hän tekee usein yhteistyötä järjestelmäarkkitehtien, toiminta-arkkitehtien, IT-suunnittelijoiden, järjestelmäsuunnittelijoiden ja monien muiden kanssa.

Kysy meiltä!

  • Esitutkimus
  • Vaatimusanalyysit
  • Testit
  • Perehdytys
  • Henkilöjohtaminen

Tunnistamme ratkaisevat taidot, joita IT-projektipäällikkö yrityksessänne tarvitsee

Joissakin tapauksissa tarvitaan syvällistä omaa teknistä osaamista ja ymmärtämistä, ja toisissa tapauksissa on tärkeämpää osata johtaa ryhmää, innostaa ja koordinoida. Autamme projektin kannalta ratkaisevien taitojen tunnistamisessa.

Tunnemme pehmeät arvot

Olemme ihmistuntijoita ja tiedämme, mitä osaamista erilaisissa johtamistehtävissä tarvitaan. Varmistaaksemme sen, millaisia pehmeitä arvoja IT-alan projektipäälliköltä vaaditaan, teemme perusteellisia haastatteluita, huolellisia referenssien tarkastuksia, asiaankuuluvia testejä sekä tarkkoja analyyseja.

Yhteysverkostomme hyödyntäminen

Työskentelemme päivittäin ja luomme sekä kehitämme suhteita henkilöihin, joilla on osaamista IT-projektien johtamisesta. Verkostomme on suuri ja suurella todennäköisyydellä pystymme houkuttelemaan sopivan projektipäällikön yrityksesi toimeksiantoon.

Yksinkertainen, nopea, tehokas

Meistä sanottua

”Voin suositella Wise IT:tä lämpimästi, koska olen saanut hyvin ammattimaista palvelua sekä heidän rekrytointikonsulteiltaan että asiakasvastaavaltaan. Wise IT ymmärsi nopeasti liiketoimintani ja osasi muuntaa tämän tiedon sellaiseen muotoon, että pystyi houkuttelemaan oikeanlaisia hakijoita. Näillä hakijoilla oli myös oikea odotus meistä työnantajana. Minulla ja Wise IT:llä oli hyvä keskusteluyhteys koko prosessin ajan. Rekrytointikonsultti vei prosessia koko ajan eteenpäin ja antoi minulle jatkuvasti palautetta pitäen minut koko ajan ajan tasalla siitä, mitä parhaillaan oli meneillään.”

Anders Hedenros, Praktikertjänst

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä?

Täytä tietosi niin vastaamme pian ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.