IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Järjestelmäkehittäjän rekrytointi

Autamme houkuttelemaan järjestelmäkehittäjiä

Nykyisin monien yritysten on vaikeaa löytää taitavia järjestelmäkehittäjiä. Ehkä sinäkin olet ilmoittanut avoimesta paikasta taitavalle järjestelmäkehittäjälle mutta saanut paikkaan tasan nolla hakemusta? Tai vaikka joitakin hakemuksia olisikin tullut,  hakijoiden osaaminen on ehkä ollut täysin toiselta alalta? Tuntuuko sinusta siltä, että nykyisin kaikki järjestelmäkehittäjät haluavat työskennellä vain Spotifyn kanssa tai rakentaa uutta Candy Crushia?

Kysy meiltä!

  • .Net-kehittäjä
  • Java-kehittäjä
  • Web-kehittäjä
  • Käyttöliittymäkehittäjä
  • Sovelluskehittäjä

Autamme yritystänne järjestelmäkehittäjien houkuttelussa

Nykyisin järjestelmäkehittäjät asettavat suuria vaatimuksia työnantajalle. Halutaan työskennellä uusimmalla tekniikalla ja kehittää kiinnostavia tuotteita. Tiedämme millä kehittäjiä houkutellaan. Sen vuoksi osaamme tuoda esiin yrityksesi uniikit ominaisuudet, jotka kiinnostavat oikeantyyppisiä kehittäjiä, riippumatta siitä, oletko vuokraamassa vai rekrytoimassa järjestelmäkehittäjää.

Tiedämme, mitä kautta saavutat järjestelmäkehittäjät

Voi olla haasteellista löytää oikeat kanavat järjestelmäkehittäjien saavuttamiseksi Totuus on kuitenkin, että on olemassa runsaasti sosiaalisen median kanavia sekä monia web-yhteisöjä ja -sivustoja, joilla kehittäjät tapaavat, vaihtavat ideoita, koodaavat ja arvioivat uramahdollisuuksiaan. Olemme siellä. Omistautuneet tutkijamme työskentelevät lujasti solmiakseen suhteita maamme terävimpien kehittäjien kanssa.

On tärkeää, että järjestelmäkehittäjän vaatimusprofiili on oikea

Yrityksen menestykseen tarvitaan oikea henkilö. Joskus paras rekrytoitavaan tehtävään sopiva henkilö ei ole se, jolla on eniten kokemusta alalta ja joka osaa useimpia koodikieliä. Autamme sinua laatimaan oikean vaatimusmäärittelyn, jotta oikea henkilö päätyy oikeaan paikkaan yrityksessänne. Sen jälkeen aloitamme hakuprosessin sopivimmissa kanavissa.

Yksinkertainen, nopea, tehokas

Meistä sanottua

”Wise IT:n Sam esitti minulle taitavasti oikeanlaisia kysymyksiä ja ideoita, jotta pystyin näkemään, mitä etuja vaatimusprofiilin muuttamisesta prosessin aikana olisi. Tämän ansiosta minulla on tehtävälle nyt vaatimusprofiili ja ennen kaikkea hakija, joka soveltuu tehtävään paljon paremmin kuin kuka ikinä tehtävään sen alkuperäisellä vaatimusprofiililla olisikaan löytynyt.

Sam pyrki löytämään yhteisymmärryksen siitä, mitä oikeastaan tarvitsen. Kun olin epätäsmällinen, Sam jatkoi dialogia siihen saakka, että saavutimme yhteisen käsityksen siitä, mitä tarpeita meillä on.”

Martin Stenquist, Nobina

”Miten loistavia hakijoita meille välitättekään. Toisinaan tuntuu siltä, kuin lähettämänne hakija olisi syntynyt työskentelemään täällä. Kaiken lisäksi te tarjoatte meille useita ehdokkaita, joiden joukosta valita. Hienoa työtä!”

Tomas Ohlin, Söderberg & Partners

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Martin Adolfsson, Visual Art

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä?

Täytä tietosi niin vastaamme pian ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.