IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Software developer -rekrytointi

Lähtökohtamme on teidän tarpeenne ja vaatimuksenne

Nykyisin taitavien ohjelmistokehittäjien kysyntä on suurta ja uusien tuotteiden ja sovellusten vaatimus on runsasta. Aika, jolloin selvisi viallisella ohjelmistolla, laiskasti kirjoitetulla koodilla ja hankalalla käyttöliittymällä, on ohi, eikä markkinoilla ole enää ymmärrystä kehnolle ohjelmistolle. Sen vuoksi huolehdimme, että rekrytoinnissa tarpeenne ja vaatimuksenne otetaan huomioon erityisen tarkasti, jotta haasteisiinne voidaan vastata parhaalla mahdollisella tavalla.

Kysy meiltä!

  • Java-kehittäjä
  • Web-kehittäjä
  • Sovelluskehittäjä
  • Tietokantasuunnittelija

Ohjelmistokehittäjä, joka keskittyy hyvin kirjoitetun koodin tuottamiseen

Voimme auttaa riippumatta siitä, millaisia erityisiä tarpeita teillä on. Ohjelmistokehittäjämme ovat tottuneet kirjoittamaan varmaa ja validoitavissa olevaa, virheetöntä koodia. Ohjelmistokehittäjämme osaavat hyvin objektiorientoitunutta ohjelmointia ja hallitsevat yleensä useita ohjelmointikieliä.

Kehittäjiä projektisi jokaiseen vaiheeseen

Kauttamme saat helposti yhteyden kehittäjiin, jotka voivat osallistua alusta alkaen tai projektin myöhemmässä vaiheessa, kun olemassa olevaa koodia on parannettava ja tarkistettava. Autamme teitä löytämään henkilöitä, jotka voivat lievittää työtaakkaa työseisausten aikana tai koko projektin ajan alkusuunnittelusta ohjelmiston julkistukseen saakka.

Tiedämme, mistä ohjelmistokehittäjät löytyvät!

Voi olla haasteellista löytää oikeat kanavat ohjelmistokehittäjien saavuttamiseksi Totuus on kuitenkin, että on olemassa runsaasti sosiaalisen median kanavia, monia web-yhteisöjä ja -sivustoja, joilla kehittäjät tapaavat, vaihtavat ideoita, koodaavat ja arvioivat uramahdollisuuksiaan. Olemme siellä. Omistautuneet tutkijamme työskentelevät lujasti solmiakseen suhteita terävimpien kehittäjien kanssa.

Yksinkertainen, nopea, tehokas

Kertoi meistä

”Hyvän asiakastuntemuksen ja tarpeittemme ymmärtämisen ansiosta Wise IT on onnistunut löytämään lyhyessä ajassa useita hyviä ja tarpeisiimme sopivia järjestelmäkehittäjiä. Wise IT on ennen kaikkea ollut taitava löytämään henkilöitä, joilla on oikeanlaiset pehmeät arvot. Tämä tarkoittaa, että olemme löytäneet persoonallisuuksia, jotka edistävät toimintaamme. Nämä ovat ominaisuuksia, joita CV:stä on vaikea löytää. Voin siksi suositella Wise IT:tä lämpimästi.”

Christoffer Skog, Marginalen bank

”Voin suositella Wise IT:tä lämpimästi, koska olen saanut hyvin ammattimaista palvelua sekä heidän rekrytointikonsulteiltaan että asiakasvastaavaltaan. Wise IT ymmärsi nopeasti liiketoimintani ja osasi muuntaa tämän tiedon sellaiseen muotoon, että pystyi houkuttelemaan oikeanlaisia hakijoita. Näillä hakijoilla oli myös oikea odotus meistä työnantajana. Minulla ja Wise IT:llä oli hyvä keskusteluyhteys koko prosessin ajan. Rekrytointikonsultti vei prosessia koko ajan eteenpäin ja antoi minulle jatkuvasti palautetta pitäen minut koko ajan ajan tasalla siitä, mitä parhaillaan oli meneillään.”

Anders Hedenros, Praktikertjänst

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä?

Täytä tietosi niin vastaamme pian ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.