IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

.NET-kehittäjän rekrytointi

Löydämme teille sopivan .NET-kehittäjän

.NET on maailman suosituin ohjelmointikieli. Sitä käytetään erityisesti Microsoft Windowsin, älypuhelinten ja tablettien sovellusten kehittämisessä. Yksi .NET-kielen suurista eduista on, että se on käyttöympäristöriippumaton. Löydät tarvittavan osaamisen Wise IT:n avulla riippumatta siitä, tarvitseeko yrityksesi .NET-kehittäjää, joka rakentaa käyttöympäristön alusta alkaen, vai henkilöä, joka tukee teitä nykyisen ympäristön käytössä.

Kysy meiltä!

  • C#
  • .NET
  • Visual Basic

Sovitus ja räätälöidyt ratkaisut

Työntekijöillämme on monivuotinen kokemus yhteyksien luonnista kehittäjien ja asiakkaiden välille. Löydämme toimeksiantajillemme aina sopivan ehdokkaan ja rekrytointiprosessi on nopea ja sujuva, kun .NET-kehittäjä valitaan yhdessä määritetyn vaatimusprofiilin mukaan. Jos yrityksellä on erityistarpeita, meillä on työkalut ja prosessit löytää osaamista verkostomme avulla.

Yhteysverkostomme hyödyntäminen

WISE IT on ollut yli viidentoista vuoden ajan markkinoiden johtava konsultti- ja rekrytointiyritys. Tämä tarkoittaa, että meillä on kokemuksen ja taitojen lisäksi myös laaja yhteysverkosto, jonka olemme rakentaneet tärkeiden IT-alan toimijoiden kanssa. Työskentelemme yksinomaan kokeneiden ja ammattitaitoisten .NET-kehittäjien kanssa, jotka noudattavat ja kuuntelevat asiakkaiden toiveita ja ideoita. Tekninen osaaminen ei riitä, kehittäjän on ymmärrettävä myös asiakkaan liiketoimintaa ja haasteita.

Tiedämme, mitä kautta saavutat .NET-kehittäjät

Voi olla haasteellista löytää oikeat kanavat .NET-kehittäjien saavuttamiseksi Totuus on kuitenkin, että on olemassa runsaasti sosiaalisen median kanavia sekä monia web-yhteisöjä ja -sivustoja, joilla kehittäjät keskustelevat, vaihtavat ideoita, koodaavat ja arvioivat uramahdollisuuksiaan. Olemme siellä. Omistautuneet tutkijamme työskentelevät lujasti solmiakseen suhteita maamme terävimpien .NET-kehittäjien kanssa.

Yksinkertainen, nopea, tehokas

Meistä sanottua

”Wise IT:n Sam esitti minulle taitavasti oikeanlaisia kysymyksiä ja ideoita, jotta pystyin näkemään, mitä etuja vaatimusprofiilin muuttamisesta prosessin aikana olisi. Tämän ansiosta minulla on tehtävälle nyt vaatimusprofiili ja ennen kaikkea hakija, joka soveltuu tehtävään paljon paremmin kuin kuka ikinä tehtävään sen alkuperäisellä vaatimusprofiililla olisikaan löytynyt.

Sam pyrki löytämään yhteisymmärryksen siitä, mitä oikeastaan tarvitsen. Kun olin epätäsmällinen, Sam jatkoi dialogia siihen saakka, että saavutimme yhteisen käsityksen siitä, mitä tarpeita meillä on.”

Martin Stenquist, Nobina

”Miten loistavia hakijoita meille välitättekään. Toisinaan tuntuu siltä, kuin lähettämänne hakija olisi syntynyt työskentelemään täällä. Kaiken lisäksi te tarjoatte meille useita ehdokkaita, joiden joukosta valita. Hienoa työtä!”

Tomas Ohlin, Söderberg & Partners

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Martin Adolfsson, Visual Art

Haluatko, että sinuun otetaan yhteyttä?

Täytä tietosi niin vastaamme pian ja autamme sinua parhaamme mukaan!

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.