Ota yhteyttä, osaamme IT-rekrytoinnin Tukholmassa

Lähetä pyyntö Team Wise IT

Wise IT on IT-alan rekrytointeihin erikoistunut yritys, jonka pääkonttori on Tukholmassa. Meiltä löytyy sekä syvällistä että laajaa tietoa. IT-rekrytoinnissa olemme vahvoja vähintään viiden vuoden kokemuksen omaavien IT-alan johtajien ja asiantuntijoiden välityksessä. Konsulttien osalta keskitymme infrastruktuuriin, IT-asiantuntijoihin ja IT-managementiin. Kaikilla rekrytointikonsulteilla on IT-tausta, mikä tarkoittaa, että ymmärrämme syvällisesti toimintaanne ja edessänne olevia teknisiä haasteita. Uskallamme väittää, että olemme Tukholman ja Ruotsin johtava IT-alan rekrytointiyritys. Ota yhteyttä jo tänään.

Ihminen IT:n takana

Monipuolisen osaamisen lisäksi Wise IT on tunnettu siitä, että se keskittyy rekrytoinnissa teknisten valmiuksien lisäksi myös muihin ominaisuuksiin – tavoitteena on löytää tehtävään täydellisen sopiva persoonallisuus ja luoda Ruotsin tyytyväisimpiä työntekijöitä. Tämä heijastuu tuloksissa kaikilla tasoilla. Sekä asiakkaat että työntekijät ovat tyytyväisiä, ja kaikki konsultit saavat jatkuvaa jatkokoulutusta, minkä ansiosta he ovat edelleen parhaita IT-alalla. Konsulttinamme sinulla on tilaisuus osallistua jatkokoulutukseen saadaksesi sertifioidun ohjelmoijan pätevyyden jollakin alueelle, joka liittyy esim. Microsoftiin tai Ciscoon.

Asiantuntijat IT-alalla

Wise IT aloitti aikaisin erikoistumisen tiettyihin IT-alueisiin. Se on tällä hetkellä yksi Ruotsin johtavista yrityksistä IT-konsulttien ja IT-rekrytoinnin aloilla. Wise IT on perustettu Tukholmassa vuonna 1998 nimellä IT-Resurs 1998.