Me löydämme osaajat, jotka auttavat liiketoimintaasi

Oletko rekrytoimassa it-asiantuntijoita? Osaajia, joiden perään moni muukin haikailee. Ammattilaisia, joita et ehdi tai osaa tavoitella, vaikka sinulla olisi tarjota kiinnostava työ.

IT-rekrytoinnin asiantuntijamme osaavat auttaa sinua ­ja löytää juuri sen oikean osaajan. Työllämme on aina takuu.

Kuinka ulkoistettu rekrytointiprosessi etenee ja mitä työlle annettava takuu tarkoittaa? Mitä tarkoittaa inhouse-rekrytointi? Rekrytointiasiantuntijamme listasivat asiakkaidemme viisi yleisintä alkumetrien pohdintaa. Katso tarkemmin alta.

MIKÄ ON WISE IT?

Me olemme it-rekrytoinnin ja it-resurssoinnin asiantuntijoita – suuri pohjoismainen,
it-rekrytointiin keskittyvä yritys. Yhdistämme it-osaajat ja haasteet tehokkaasti, tarpeen mukaisesti ja tuloksekkaasti, yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Me välitämme, oikeasti!

Millaisia it-asiantuntijoita Wise IT voi rekrytoida?

Kokemuksemme ja kattavan verkostomme ansiosta löydämme sopivan osaajan kaikkiin IT-alan rooleihin. Tehtävänkuva voi liittyä esimerkiksi ohjelmistokehitykseen, järjestelmäosaamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai johtamiseen. Vaativa senioritason it-rekrytointi on erityisosaamistamme.

Kuinka Wise IT:n rekrytointiprosessi etenee?

Räätälöimme rekrytointiprosessin toiveidesi mukaan. Aluksi tapaamme rekrytoivan esimiehen ja tarvittaessa muita tiimin jäseniä. Kartoitamme tavoitteet, konsultoimme, luomme kuvauksen tarpeesta ja mietimme yhdessä onnistumisen edellytykset. Ilmoitamme tehtävästä sivuillamme ja muissa kanavissa aina sovitun mukaisesti.

Löydettyämme tehtävään parhaiten sopivat osaajat otamme heihin yhteyttä, haastattelemme ja myymme tehtävänkuvan. Olemme saaneet it-ammattilaisilta erinomaista palautetta nimenomaan asiantuntevasta ja informatiivisesta lähestymistavastamme.

Sen jälkeen kutsumme parhaat kandidaatit esittäytymään yritykseesi. Osallistumme myös halutessasi haastatteluun. Ennen lopullista päätöstä haastattelemme aina pari suosittelijaa ja teemme tarvittaessa työpersoonallisuusarvioinnin.

Olemme mukana ja tukena rekrytointiprosessin alusta loppuun. Muokkaamme prosessin kaikki osa-alueet toivomustesi ja tarpeidesi mukaan. Tärkeimpiä ohjenuoriamme ovat asiantuntijuus, aktiivisuus ja avoimuus – pidämme aina sovituista asioista ja aikatauluista kiinni.

Mitä tarkoittaa Wise IT:n it-rekrytoinnille antama takuu?

Prosessin päätteeksi yrityksesi valitsee parhaan kandidaatin. Jos kuitenkin päädytte irtisanomaan palkatun henkilön koeaikana, esittelemme veloituksetta 1-3 uutta tehtävään soveltuvaa henkilöä.

Inhouse-rekrytointikonsultti ja inhouse researcher, mitä ne tarkoittavat?

Inhouse-rekrytointikonsultti on kirjaimellisesti rekrytoinnin asiantuntija, joka työskentelee yrityksesi tiloissa osana muuta tiimiä.

Inhouse-rekrytointikonsultointi synnyttää säästöä, kun yritykselläsi on täytettävänä useita avoimia tehtäviä. Maksat vain tehdyistä tunneista, sovittu työmäärä voi olla vaikkapa pari päivää viikossa.

Yrityksesi sisällä työskennellessään asiantuntijamme saa kattavan ymmärryksen järjestelmistä, haasteista ja tarpeista. Hän tuo pöytään pitkään kokemukseen pohjautuvaa näkemystä ja kehittää samalla sisäistä rekrytointiosaamistanne. Hänellä on myös käytössää Wise IT:n tiimin osaaminen ja tuki.

Autamme sinua mielellämme pohtimaan, vastaako ulkoistettu vai inhouse-palvelu paremmin tarpeitasi!

Sanotte olevanne IT-rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Miksi?

Me välitämme, oikeasti! Teemme yhteistyötä osana yrityksesi tiimiä, tuemme rekrytointiprosessia ja rekrytoivaa esimiestä läpi projektin, uskallamme haastaa ja viemme asiat sitoutuneesti maaliin.

Meillä on vilpitön halu auttaa it-asiantuntijat ja yritykset saavuttamaan maksimaalinen potentiaalinsa!

Ota yhteyttä!