IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT-rekrytointi

ME LÖYDÄMME OSAAJAT, JOTKA AUTTAVAT BISNEKSESI KUKOISTUKSEEN 🚀

Oletko rekrytoimassa IT-asiantuntijoita? Osaajia, joiden perään moni muukin haikailee ja Ammattilaisia, joita et ehdi tai osaa tavoitella, vaikka sinulla olisi tarjota kiinnostava työ.

IT-rekrytoinnin asiantuntijamme osaavat auttaa sinua ­ja löytää juuri sen oikean osaajan. Työllämme on aina takuu.

MILLAISIA IT-ASIANTUNTIJOITA WISE IT SUORAHAKEE? 🕵️‍♂️

Kokemuksemme ja kattavan verkostomme ansiosta löydämme sopivan osaajan kaikkiin IT-alan rooleihin. Tehtävänkuva voi liittyä esimerkiksi ohjelmistokehitykseen, järjestelmäosaamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai johtamiseen. Vaativa senioritason IT-rekrytointi on erityisosaamistamme.

PIDÄMME ERITYISESTI NÄISTÄ ROOLEISTA:

 • IT-projektipäällikkö
 • IT-arkkitehti
 • IT-johtaja
 • CTO/CIO
 • Data Lead, Data Analyst
 • Ohjelmistoarkkitehti
 • ERP-asiantuntija
 • Infrastructure Specialist, System Specialist
 • Tietoturva-asiantuntija
 • Product Owner
 • Data Scientist, Data Engineer

KUINKA WISE IT:n REKRYTOINTIPROSESSI ETENEE? 🧱

Räätälöimme rekrytointiprosessin toiveidesi mukaan. Aluksi tapaamme rekrytoivan esihenkilön ja tarvittaessa muita tiimin jäseniä. Kartoitamme tavoitteet, konsultoimme, luomme kuvauksen tarpeesta ja mietimme yhdessä onnistumisen edellytykset. Ilmoitamme tehtävästä sivuillamme ja muissa kanavissa aina sovitun mukaisesti.

Löydettyämme tehtävään parhaiten sopivat osaajat otamme heihin yhteyttä, haastattelemme ja myymme tehtävänkuvan. Olemme saaneet IT-ammattilaisilta erinomaista palautetta nimenomaan asiantuntevasta ja informatiivisesta lähestymistavastamme.

Sen jälkeen kutsumme parhaat kandidaatit esittäytymään yritykseesi. Osallistumme myös halutessasi haastatteluun. Ennen lopullista päätöstä haastattelemme aina pari suosittelijaa ja teemme tarvittaessa soveltuvuusarvioinnin.

Olemme mukana ja tukena rekrytointiprosessin alusta loppuun. Tärkeimpiä ohjenuoriamme ovat asiantuntijuus, aktiivisuus ja avoimuus – pidämme aina sovituista asioista ja aikatauluista kiinni.

Ota meihin yhteyttä 👆 

Miksi Wise IT 💎?

Teemme päämäärätietoisesti töitä, mikä on elinehto IT-suorahakuja tehdessä, koska se ei ole aina helppoa. Me emme luovuta, vaikka matkan varrelle mahtuisikin haasteita; löydämme ratkaisuja ja näemme mahdollisuuksia. Wise IT:n jengi tekee töitä tosissaan ja ammattitaidolla, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä! Ymmärrämme osaajamarkkinan tarpeet ja odotukset. Keskustelemme päivittäin monen kymmenen IT-osaajan kanssa ja olemme kartoittaneet IT-alan seniorosaajilta ”Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä IT-alan työpaikkaa valitessasi?” Tutustu kyselyn tuloksiin! Meidän tavoitteemme on aina löytää jokaiseen IT-alan työhön juuri siihen parhaiten sopiva IT-osaaja.

Ota meihin yhteyttä

Voisiko IT-konsultti olla sopiva ratkaisu?

Onko sinulla kiireellinen tarve löytää IT-osaaja? Mieluiten joku, joka olisi aloittanut jo eilen? Samalla kun autamme sinua rekrytoinnissa, voimme tarjota väliaikaisen IT-konsultin täyttämään äkillisen tarpeen, IT-asiantuntijasta IT-johtajaan. Henkilön, joka on tottunut tarttumaan tuumasta toimeen ja saa asioita tapahtumaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue lisää IT-konsultoinnista 👆  

Uusimmat juttumme

Asiakkaitamme

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.