IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

IT Support & Operations

Rekrytoi IT Support & Operations - tehtäviin

IT Support & Operations – saralla rekrytoimme osaajia yritysten infrastruktuuri ja käyttökokemuksen kehitys tehtäviin: IT-tuen kehitykseen, järjestelmävalvontaan sekä pilvi- ja ohjelmisto-palveluiden toteuttamiseen.

Konsulttimme tukena on aina koko organisaatiomme verkostot sekä osaaminen. Tällä varmistamme asiakkaillemme asiantuntevan sekä konsultoivan tuen rekrytointiprosesseissa. Jokaisessa toimeksiannossa, asiakkaalla on nimetty konsultti vetämässä hanketta, jolla varmistamme läpinäkyvän, sujuvan ja laadukkaan viestinnän rekrytoinnin aikana.

Ota meihin yhteyttä

Rekrytointi IT Support – tehtäviin

Helpdesk-teknikot, servicedesk-teknikot, support-teknikot, onsite-teknikot, 1st line-, 2nd – ja 3rd line -support. Riippumatta teknisen osaamisen ja kokemuksen tarpeestanne lisäämme pehmeitä arvoja ja keskitymme löytämään henkilön, joka sopii juuri sinun tiimiisi.

Rekrytointi IT – käyttötehtäviin

Käyttöteknikot, virtualisointiteknikot, infrastruktuuriteknikot, sovellusteknikot ja järjestelmänvalvojat. Tehtävänimikkeet ja tekniset vastuualueet vaihtelevat yrityksittäin. On tärkeää, että käymme yhdessä läpi käyttötehtävät ja sen, mitä vastuita tehtävään kuuluu, jotta voimme löytää tehtävään sinulle sopivan henkilön.

Yhteyshenkilön

Lue lisää

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.