IT-rekrytointi ja IT-konsultit Malmössä

Lähetä pyyntö Team Wise IT

Tervetuloa Wise IT Malmöön. Toimialaamme on IT-alan rekrytointi ja konsulttien vuokraus. Toimintamme perustan muodostaa IT- ja ihmistuntemus. Lisäksi keskitymme siihen, mitä juuri sinun organisaatiosi tarvitsee menestyäkseen tulevaisuudessa. Tämä tekee meistä erittäin terävän partnerin IT-alan rekrytoinnissa.

Tulevaisuuden liiketoimintaan liittyvät IT-tehtävät

Panostamme tulevaisuuden IT-tehtäviin – tehtäviin, joiden merkitys kasvaa, kun liiketoiminta ja IT lähestyvät toisiaan, sekä tehtäviin, jotka ovat avainasemassa liiketoimintalähtöisen IT:n menestymisen kannalta. Näitä ovat mm. BI, Business Analyst, liiketoimintakonsultti sekä erilaiset johtotehtävät, esimerkiksi teamleader, projektipäällikkö, IT-johtaja/CIO, kehityspäällikkö jne.

Monipuolinen tulevaisuuden IT-organisaatio

Työvoimapula IT-alalla on suuri ja sen arvioidaan vain kasvavan. Joillekin yrityksille osaamispula voi muodostua kehittymisen esteeksi ja vaikeuttaa visioiden ja tavoitteiden saavuttamista. Haastamme sinut unohtamaan perinteisen ajattelutavan. Uskomme vahvasti monimuotoisuuteen ja siihen, että esimerkiksi kielelliset ja maantieteelliset esteet tulee ohittaa. Näin saavutetaan paremmat mahdollisuudet löytää loistavia työntekijöitä, jotka voivat auttaa organisaatiotasi kehittymään paremmaksi.

Referenssit

Wise IT Malmö työskentelee useiden erilaisten asiakkaiden kanssa. Tässä on joitakin niistä yrityksistä, joita olemme auttaneet hiljattain:

  • IKANO Bank – Sub Unit Manager
  • Tunstall – Senior Test Developer
  • EG – Senior Microsoft BI/DW Consultant
  • Hogia – Kehityspäällikkö

Ota meihin yhteyttä!