IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Rekrytering inom Business IT

Rekrytointi Business IT -tehtäviin

Riippumatta siitä, onko IT yrityksesi ydintoimintaa vai ei, oikea osaaminen on ratkaisevaa, jotta tekniikka saadaan tukemaan liiketoimintaanne. Koska tietotekniikka on tullut lähemmäksi liiketoimintaa, osaamisen vaatimukset ovat muuttuneet. Monet tehtävät sisältävät nykyisin liiketoiminnan kehittämistä sekä läheistä yhteistyötä eri toimintojen kanssa – riippumatta siitä, onko IT-ympäristö ulkoistettu tai talon sisäinen.

Business IT -osaamisalueella rekrytoimme esimerkiksi IT-johtajia, testauspäälliköitä, projektipäälliköitä, vaatimusanalyytikoita, team lead, konsulttijohtajia, CRM- ja ERP-asiantuntijoita, järjestelmäpäälliköitä, liiketoimintakonsultteja sekä CxO tason ammattilaisia.

Ota meihin yhteyttä

Mitä me tarjoamme

  • Parhaat ehdokkaat Business IT -tehtäviin

    Koska yhdistämme ammattimaisen hakutyön oikeanlaiseen näkyvyyteen, voimme taata löytävämme markkinoiden parhaat henkilöt liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin. Hyvin todennäköisesti meillä on pitkäaikaisen yhteistyömme ja suuren ehdokasverkostomme ansiosta jo entuudestaan suhde tarvitsemiinne henkilöihin.

  • IT-markkinoiden tuntemus

    Toimimme urakehityskumppanina ja solmimme suhteita alan osaajiin, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään uusien haasteiden pariin — joko välittömästi tai vasta sopivan tilaisuuden ilmaantuessa. Tämän ansiosta meillä on erittäin hyvä ymmärrys ehdokkaiden motivaatioista ja liikkeistä IT-markkinoilla. Luonnollisesti nämä tiedot ovat myös asiakkaidemme käytössä.

  • Aktiivinen ja haastava yhteistyökumppani

    Tavoitteemme on, että toimeksiantaja saa parhaat edellytykset kilpailukyvyn lisäämiseen IT:n täyttäessä toiminnan ja ympäristön vaatimukset. Toimimme konsultoivasti ja haastamme perinteiset prosessit tavoitteiden saavuttamiseksi. Läheinen yhteistyösuhde tuottaa tehokkaita ja kustannuksia säästäviä prosesseja.

Lue lisää

”Wise IT:n Sam esitti minulle taitavasti oikeanlaisia kysymyksiä ja ideoita, jotta pystyin näkemään, mitä etuja vaatimusprofiilin muuttamisesta prosessin aikana olisi. Tämän ansiosta minulla on tehtävälle nyt vaatimusprofiili ja ennen kaikkea hakija, joka soveltuu tehtävään paljon paremmin kuin kuka ikinä tehtävään sen alkuperäisellä vaatimusprofiililla olisikaan löytynyt.

Sam pyrki löytämään yhteisymmärryksen siitä, mitä oikeastaan tarvitsen. Kun olin epätäsmällinen, Sam jatkoi dialogia siihen saakka, että saavutimme yhteisen käsityksen siitä, mitä tarpeita meillä on.”

Martin Stenquist, Nobina

Yhteystiedot

×

Yhteystiedot


Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.