IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Software & Development

Rekrytointi Software & Development -tehtäviin

Kehittäjien ja ohjelmoijien suuri kysyntä on tehnyt alan osaajien rekrytoimisesta varsin haastavaa. Taitavat kehittäjät ovat haluttuja, tarkkaan seurattuja ja myös haastavasti sitoutettavissa yritykseen.

Olemme vakuuttuneita siitä, että kehittäjäosaajien menestyksekkään rekrytoinnin avain piilee konsultin alanasiantuntijuudessa, nopeudessa, asiantuntijaverkostoissa sekä kokemuksen tuomassa tiedossa siitä, mistä eri osa-alueiden osaajat löydetään. Konsulttimme ovat erikoistuneet rekrytoimaan kehittäjiä backend, frontend, DW/BI, ohjelmistoarkkitehti ja CTO-rooleihin.

Kehittämistä rakastavat asiantuntijat

Se, minkä toiset usein mieluummin jättävät tekemättä, on meidän erikoisosaamisaluettamme –  Software & Development. Meillä sinua palvelevat sitoutuneet asiantuntijat, joista useimmat ovat itsekin taustaltaan kehittäjiä. Kun tämä yhdistetään henkilöstö- ja organisaatio-osaamiseen, apunasi on neuvoa-antava IT-kehittämisen asiantuntijatiimi, joka pystyy arvioimaan sekä teknistä osaamista että ymmärtämään yrityksesi liiketoimintaa ja tarpeita.

Neuvoa-antava IT-kumppani

Työskentely IT-rekrytoinnissa ei yleensä välttämättä edellytä sitä, että osaa rekrytoida kehittäjiä. Kehittäjätiimimme erikoisosaamisen ansiosta käytettävissänne on asiantuntija, joka osaa todella tunnistaa yrityksenne liiketoiminnan tarpeet, ymmärtää, mitä kehittäjätehtävät todella tarkoittavat ja tietää myös, mikä kiinnostaa kehitystehtävissä työskenteleviä. Rekrytointityömme tavoitteena ei ole vain täyttää tehtävä vaan myös varmistaa, että valittu henkilö on tehtävään juuri oikea ja että odotukset täyttyvät myös pitkällä tähtäimellä.

Nopeita, toimivia prosesseja

Kehitystyön kaltaisella nopealiikkeisellä alalla ei voida pitäytyä vakiintuneissa prosesseissa ja toimintamalleissa. Silloin saattaa nimittäin menettää osaajan, jota olisi todella tarvinnut. Prosessien tehostamisessamme ei ole kyse pelkästään sopivan ehdokkaan löytämisestä, vaan sen tärkein piirre on ehkä nopeus itsessään . Koska mahdollisuuksia saattaa tulla vastaan vain yksi, on erittäin tärkeää varmistaa, ettei se mene sivu suun ja aiheuta paluuta lähtöruutuun. Sen vuoksi olemme valmistautuneet hyvin jo ennen kuin painamme nappia.

Yhteyshenkilöt

Ota meihin yhteyttä

Lue lisää

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.