IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Palvelut

Miten voimme olla avuksesi?

Mietitkö, millaista IT-osaamista liiketoimintatavoitteidesi saavuttaminen vaatii? Tarvitsetko riveihisi vakituisen osaajan vai hyötyisitkö eniten joustavasta resursoinnista? Me suorahaemme juuri teille parhaimman IT-osaajan! Ole yhteydessä meihin alla olevan lomakkeen kautta, niin jutellaan lisää.

Ota meihin yhteyttä 👆 

Miksi Wise IT 💎?

Teemme päämäärätietoisesti töitä, mikä on elinehto IT-suorahakuja tehdessä, koska se ei ole aina helppoa. Me emme luovuta, vaikka matkan varrelle mahtuisikin haasteita; löydämme ratkaisuja ja näemme mahdollisuuksia. Wise IT:n jengi tekee töitä tosissaan ja ammattitaidolla, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä! Ymmärrämme osaajamarkkinan tarpeet ja odotukset. Keskustelemme päivittäin monen kymmenen IT-osaajan kanssa ja olemme kartoittaneet IT-alan seniorosaajilta ”Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä IT-alan työpaikkaa valitessasi?” Tutustu kyselyn tuloksiin! Meidän tavoitteemme on aina löytää jokaiseen IT-alan työhön juuri siihen parhaiten sopiva IT-osaaja.

Asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä!

Uusimmat juttumme

Yhteystiedot

×

Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Yhteystiedot


Oletko kandidaatti ja etsitkö uutta työtä? Ota yhteyttä täältä!

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.