IT-rekrytointi Helsingissä

Lähetä pyyntö Team Wise IT

Wise IT Helsinki on IT-alan rekrytoinnin erikoisasiantuntija. Käänny puoleemme, kun etsit tiimiisi uutta IT-osaajaa, olipa täytettävän roolin titteli mikä hyvänsä — IT-vastaava, ohjelmistoarkkitehti, järjestelmäasiantuntija, sovellusasiantuntija, IT-arkkitehti, ratkaisuarkkitehti, frontend-kehittäjä, IT-johtaja tai jotakin muuta. Lähtökohtamme IT-rekrytoinnille on tiiviiden suhteiden solmiminen sekä IT-alan yrityksiin että alan nykyisiin ammattilaisiin ja tuleviin osaajiin. Yhdessä rakennamme asiakasyrityksistämme tulevaisuuden IT-organisaatioita!

IT-alan rekrytointipalvelut tulevaisuuden tarpeisiin

IT-alan-osaajien kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja liiketoiminnan ja tietotekniikan lähentyessä toisiaan alalla tarvittava osaaminen myös muuttaa nopeasti muotoaan. Wise IT on ajan hermolla ja auttaa asiakkaitaan vastaamaan IT-alan alati muuttuviin haasteisiin. Teemme tämän saattamalla asiakasyrityksemme yhteen oikeanlaisten, juuri heidän tarpeitaan vastaavien IT-osaajien kanssa. Pohjan tähän tarjoaa perusteellinen IT-alan tuntemuksemme sekä IT-ammattilaisiin luomamme läheiset suhteet, yhdistettynä hyvään ihmistuntemukseen. Keskitymme ehdokkaiden valinnassa aina roolin osalta oleellisiin seikkoihin ja varmistamme, että asiakasyrityksemme hakevat sellaista IT-osaajaa, jota todella tarvitsevat.

IT-rekrytointia vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

Aloitimme IT-rekrytoinnin Helsingissä 2017, mutta meillä on jo entuudestaan vankka kokemus ja perinpohjainen asiantuntemus IT-rekrytoinnista, kuuluuhan vuodesta 1998 asti Ruotsin IT-alalla toiminut Wise IT Ruotsin johtaviin IT-rekrytointiyrityksiin. Ruotsissa Wise IT:lla on toimistot Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.