IT-rekrytointi Helsingissä

Lähetä pyyntö Team Wise IT

Wise IT Helsinki on IT-alan rekrytoinnin erikoisasiantuntija. Käänny puoleemme, kun etsit tiimiisi uutta IT-asiantuntijaa, olipa täytettävän roolin nimike mikä hyvänsä — IT-vastaava, ohjelmistoarkkitehti, järjestelmäasiantuntija, sovellusasiantuntija, IT-arkkitehti, ratkaisuarkkitehti, frontend-kehittäjä, IT-johtaja tai jotakin muuta. Lähtökohtamme IT-rekrytoinnille on tiiviiden suhteiden solmiminen sekä IT-alan yrityksiin että alan nykyisiin ammattilaisiin ja tuleviin osaajiin. Yhdessä rakennamme asiakasyrityksistämme tulevaisuuden IT-organisaatioita!

IT-alan rekrytointipalvelut tulevaisuuden tarpeisiin

IT-alan-osaajien kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja liiketoiminnan ja tietotekniikan lähentyessä toisiaan alalla tarvittava osaaminen myös muuttaa nopeasti muotoaan. Wise IT Helsinki on ajan hermolla ja auttaa asiakkaitaan varmistamaan yritystensä pystyvän vastaamaan IT-alan alati muuttuviin haasteisiin. Teemme tämän saattamalla asiakasyrityksemme yhteen oikeanlaisten, juuri heidän tarvitsemiensa IT-osaajien kanssa. Pohjan tähän tarjoaa perusteellinen IT-alan tuntemuksemme sekä IT-ammattilaisiin luomamme läheiset suhteet, yhdistettynä hyvään ihmistuntemukseen. Keskitymme ehdokkaiden valinnassa aina täytettävässä roolissa oikeasti oleellisiin seikkoihin unohtamatta myöskään varmistaa, että asiakasyrityksemme tulevat varmasti hakeneeksi sellaista IT-osaajaa, jota todella tarvitsevat.

IT-rekrytointia vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla

Aloitimme IT-rekrytoinnin Helsingissä 2017, mutta meillä on jo entuudestaan vankka kokemus ja perinpohjainen asiantuntemus IT-rekrytoinnista, kuuluuhan vuodesta 1998 asti Ruotsin IT-alalla toiminut Wise IT Ruotsin johtaviin IT-rekrytointiyrityksiin. Ruotsissa Wise IT:lla on toimistot Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.