IT Support & Operations

Rekrytointipalvelut IT-tuen, infrastruktuurin, järjestelmän valvonnan sekä pilvi- ja IT-palvelujen toteuttamiseen.

Business IT

Rekrytointipalvelut projektinhallinnan, vaatimusmäärittelyn, testauksen ja liiketoimintajärjestelmien johtotehtäviin ja liiketoiminnallisiin IT-tehtäviin.

Software & Development

Kehittäjien rekrytointipalvelut - backend-, frontend- ja DW/BI-asiantuntijat, ohjelmistoarkkitehdit sekä teknologiajohtajat.

Azure/.NET Developer

We in TietoEVRY deliver some of the world’s most critical IT and digital solutions. Whether its diagnosing cancer or ensuring quality of life for everyone in our society, our Health & Care teams work closely with our customers and users to offer them tomorrow’s solutions today.

19 tammikuun 2022

Hae tehtävää

Case closed

Tietoliikenneasiantuntija

Vantaa

Itaito Oy tuottaa asiakkailleen laadukkaita, skaalautuvia ja kustannustehokkaita IT-palveluita asiakkaan toimialasta riippumatta. Arvot toimivat perustana sille, miten työskentelemme ja toimimme yhtenä yrityksenä yhteisen ajatusmaailman perusteella. Työskentelykulttuurimme ja menestyksemme perustuu yrittäjyyteen, kasvuun ja kehitykseen markkinoiden ja asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden tahdissa. Ydinarvomme – voittaminen joukkueena – saa tukea neljältä muulta arvolta: lupausten täyttäminen, pyrkimys parantaa toimintaa, kustannusten haastaminen ja asioiden pitäminen yksinkertaisina.

Suomalaisten perustama Itaito Oy on osa Dustin konsernia. Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja ratkaisujen jälleenmyyjä. Dustinilla työskentelee Pohjoismaissa ja Benelux-maissa yhteensä 2400 henkilöä. Tilikaudella 20/21 Dustinin liikevaihto oli 1,55 miljardia euroa. Itaidon asiakastyytyväisyys oli vuonna 2020 4,62/5,00.

4 helmikuun 2022

Lue lisää

Case closed

Head of Data and Analytics

Helsinki

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.
Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan, Raision ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen kautta.
Verkkokauppa.com on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.comin palveluksessa työskentelee n. 800 työntekijää. Verkkokauppa.com Oyj:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

14 tammikuun 2022

Lue lisää

Case closed

Projektipäällikkö

Helsinki

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa.
Arekissa työskentelee reilut 30 oman alansa ammattitaitoista asiantuntijaa, siellä osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit.

7 tammikuun 2022

Lue lisää

Case closed

Netwheels Senior .NET Developer

Vantaa

NETWHEELS Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttää Netwheelsin ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä jatkuvasti kehittyviin ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiimme. Asiakkaiden liiketoiminnan tuntemus ja yhdessä […]

25 lokakuun 2021

Lue lisää

Case closed

ICT-Järjestelmäasiantuntijaksi Teollisuusliittoon

Suomen suurin teollisuuden alan ammattiliitto Teollisuusliitto etsii nyt ICT-järjestelmäasiantuntijaa osaksi viiden hengen asiantuntijatiimiään. Tehtävässä vastaat Teollisuusliiton palvelinympäristön ylläpidosta ja kehitystyöstä […]

5 marraskuun 2021

Lue lisää

Case closed

Investigative Career Agent

Helsinki

Wise IT on osa Suomeen rantautunutta Pohjoismaista henkilöstöpalveluita tarjoavaa yritystä, tehtävämme on yhdistää teknologiaan intohimoisesti suhtautuvat ihmiset sekä yritykset, viedäksemme eteenpäin digitaalista muutosta. Olemme siis osa Tukholman […]

28 elokuun 2019

Lue lisää

Rekisteröidy täällä

By submitting this form you agree that your personal information is processed in accordance with our privacy policy.