Suomen suurin teollisuuden alan ammattiliitto Teollisuusliitto etsii nyt ICT-järjestelmäasiantuntijaa osaksi viiden hengen asiantuntijatiimiään. Tehtävässä vastaat Teollisuusliiton palvelinympäristön ylläpidosta ja kehitystyöstä yhdessä tietohallintopäällikön ohella, sekä pääset kehittämään Teollisuusliiton teknistä tietoturvaa.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta lähiverkoista, Windows palvelimista, VMWaresta sekä SCCM-ohjelmistojakelusta. O365 ympäristö, kokemus Azuresta sekä palvelinympäristön ja sen infran uudistamisesta luetaan eduksi tehtävään hakiessa. Työotteeltasi toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen asiantuntija, joka on kiinnostunut oman alansa kehityksestä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Kielitaidoltasi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja manuaalit/ohjeistukset selvität englanniksi ja viihdyt itseohjautuvassa ja aktiivisessa roolissa.

Työnantajana Teollisuusliitto tarjoaa mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä tasa-arvoisemman työelämän eteen. Teollisuusliiton arkityössä näkyvät vahvasti heidän arvonsa; jäsenlähtöisyys, solidaarisuus, tasa-arvo ja heikompien puolustaminen. Mukaan arkeesi saat oman alansa asiantuntijoista koostuvan tiimin, sekä luottamusta antavan ja itsenäistä työotettasi arvostavan esimiehen.

Tarjolla on myös kattavat työsuhde-edut, sekä erinomaiset lomakertymät. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Hakaniemessä, mutta tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön (2-3 pävää viikossa). Työaika tässä tehtävässä on liukuva työaika 35h 50min viikossa ja käytössäsi on työaikapankki.

Tule mukaan tekemään tasa-arvoisempaa työelämää!