NETWHEELS

Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttää Netwheelsin ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä jatkuvasti kehittyviin ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiimme. Asiakkaiden liiketoiminnan tuntemus ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Työkalumme auttavat autojen myynnin ja varastokierron nopeuttamisessa, tuottavat tietoa autokaupan johtamisen tueksi sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

ROOLI – Miltä päiväsi näyttää?

Tulet olemaan osa yhtä virtuaalista scrum-tiimiämme ja voit työskennellä mistä käsin sinulle sopii parhaiten. Toki olet enemmän kuin tervetullut myös viihtyisälle toimistollemme Vantaan Sanomalaan!

Osana tiimiä, olet mukana kehittämässä yhtä markkinoiden ykköstuotettamme backendin, frontendin tai arkkitehtuurin osalta, sekä viemässä tuotetta pilveen.

Sprinttimme kestävät kaksi viikkoa ja n. 80% työstä on uuskehitystä.

Netwheelsillä on takanaan 20 vuotta softakehitystä, joten jonkin verran löytyy myös legacyä, joka on vaikuttanut laatuun. Olemme kuitenkin läpimurron kynnyksellä testiautomaation osalta, joka tulisi vaikuttamaan myös sinun päivittäiseen työhösi.

Tulet olemaan aivan autokaupan sydämessä ja mukana tekemässä softatuotteita, joilla on todella merkitystä! Koska tämä softa on business-kriittinen, sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tuotetta kehitetään.

SINÄ

Proaktiivisena persoonana et pelkää hypätä täysillä koodauksen syövereihin ja olet aito tiimipeluri, jolla on valmiudet niin järjestelmällisempään kuin abstraktimpaankin kehittämistapaan.

Softa-arkkitehtuuri, micropalvelut ja konttiteknologiat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, ja backend sekä API:t ovat kuin osa DNA:tasi. Toisaalta, riippuen mielenkiinnostasi, fronttipuolikaan ei ole sinulle täysin tuntematon.

Käytät Microsoftin teck stäckiä leikiten ja osaat luovia tiesi myös legacy-ympäristössä. Uskallat myös pyytää apua, mikäli joskus ajaudut umpikujaan. Matalassa organisaatiossa tiimi on aina valmis auttamaan.

TEKNOLOGIAT

Tässä muutamia esimerkkejä käyttämistämme teknologioista:

ASP.NET – SQL SERVER – .NET – .NET CORE – VUE.js – AZURE DEVOPS / GIT – AZURE API MANAGEMENT – AZURE

Toivomme, että sinulta löytyisi osaamista useimmista, mutta myös, että toisit jotakin uutta mukanasi!

MAHDOLLISUUS

  • Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen. 
  • Pienessä tuotekehitystiimissä pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi.
  • Meidän tuotteet ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa arkkitehtuuria vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää itseäsi, olisi sitten kyseessä Microsoftin Tech days rapakon takana, konferenssi Euroopassa tai webbikoulutus.
  • Saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin ja prosesseihin.
  • Mahdollisuus toimia jonkin tuotteen Tech Leadinä
  • Tässä roolissa olet enemmän kuin vain osa isoa koneistoa – olet moottori, joka vie kehitystä eteenpäin!