Wise IT on osa Suomeen rantautunutta Pohjoismaista henkilöstöpalveluita tarjoavaa yritystä, tehtävämme on yhdistää teknologiaan intohimoisesti suhtautuvat ihmiset sekä yritykset, viedäksemme eteenpäin digitaalista muutosta. Olemme siis osa Tukholman pörssissä listattua Wise Groupia, meitä on jo melkein 800 henkilöä. 

Olemme erikoistuneet ratkomaan haastavia IT-alan resursointitarpeita asiakkaalle räätälöidyillä palveluilla. Uskomme että kaikilla asiakkailla on omia uniikkeja tarpeita ja vaatimuksia ja näin ollen palvelumme on kyettävä huomioimaan nämä vaatimukset varmistaakseen laadukkaan ja ketterän toimituksen. 

 

Investigative Career Agent 

Rooli on uusi, joten se tulee muovautumaan valittavan henkilön mukaiseksi. Sinulla on oiva mahdollisuus vaikuttaa omaan uraasi kasvavassa Suomen organisaatiossamme oman halusi ja osaamisesi mukaan.  

 

Vastuut: 

Päivittäisessä työssäsi autat tiimiäsi löytämään oikeanlaisia osaajia IT- toimeksiantoihimme, tämä voi tarkoittaa, että kartoitat arkkitehtiä kehittämään yrityksen sisäistä Googlea tai etsit pelikehittäjiä ympäri maailmaa, sillä zombie-apokalypsi-talentteja ei löydy joka nurkilta. Et pelkää ottaa yhteyttä potentiaalisiin osaajiin, tehtäväsi on myös saada mahdolliset kandit kiinnostumaan tarjoamistamme mahdollisuuksista. 

Toisaalta autat kykyjesi mukaan kehittämään yrityksemme digitaalista markkinointia aina verkkosivuistamme sosiaaliseen mediaan, oli se sitten sisällön tuottamista, suunnittelua tai toteutusta.  

Odotuksemme: 

Läppäri, älypuhelin ja internet-yhteys ovat tärkeimmät työkalusi, näiden avulla pääset toteuttamaan teknologialähtöiset haut monipuolisista tietolähteistä ja ymmärrät mitä esimerkiksi ”(Researcher OR Sourcer) AND (Linkedin AND Facebook AND Instagram AND SOME)” tarkoittaa. Analyyttisyys ja järjestelmällisyys ovat osa luonnollisia työtapojasi sekä sinulla on yleinen kiinnostus teknologioihin. Tiimihenkisyys on kuitenkin tärkeintä, viihdyt sekä oman heimosi joukossa sekä ulkona asiakkailla. Olet utelias ja etsit uusia ratkaisuja, tälle annamme myös vapauden, kenties oletkin se henkilö joka esimerkiksi keksii algoritmin jolla mullistamme alan! Verkostoitumis- ja kommunikaatiokyvyt ovat tärkeä osa työssä menestyäkseen. 

Jos React tarkoittaa sinulle jotain muuta kuin reagointia, niin saatat olla etsimämme henkilö. 

 

Miksi Wise IT? 

Itse Wise IT:llä pääset osaksi pientä ydintiimiämme kasvattaaksemme toimintaamme, ja tämä avaakin valittavalle mahdollisuuden kasvaa mukana sekä useita mahdollisia urapolkuja oman mielenkiintonsa mukaisesti. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, ja haluamme että tunnistat omat vahvuutesi ja heikkoutesi sekä kertoisit, kuinka tahtoisit kehittää itseäsi. Tukena ja turvana ovat tiimimme lisäksi tytäryhtiömme sekä heidän kokeneet Researcherit täällä Suomessa sekä Ruotsissa ja saatkin tulevaa työtäsi tukevan perehdytyksen sekä jatkuvaa tukea – meillä ei tarvitse pelätä kysyä, jos jokin asia askarruttaa.     

Meillä tehdään töitä hyvällä yhteishengellä, henkilöstöä, kandidaatteja ja asiakkaita kunnioittaen, ja tahdommekin olla rehellisiä jokaiselle sidosryhmälle, sillä tavoitteenamme on pitää kaikki osapuolet tyytyväisinä ja tehdä asiat loppuun asti tai sanoa mieluummin ei, jos koemme että lupaamme liikoja. 

Esimerkejä työnantajan tarjoamista eduista

  • Business trips
  • Career opportunities
  • Company healthcare
  • Competence development
  • Competent & fun colleagues