Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa.
Arekissa työskentelee reilut 30 oman alansa ammattitaitoista asiantuntijaa, siellä osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit.

Roolin tarkoitus ja tausta

Haemme nyt kokenutta projektipäällikkö vahvistamaan PM tiimiämme. Tule mukaan tekemään mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joilla on laaja yhteiskunnallinen merkitys. Projektipäällikön tehtävässä vastuullasi on suunnitella ja toimeenpanna omistaja-asiakkaina toimivien eläkevakuuttajien tärkeiden työeläkealan yhteisten järjestelmien kehityshankkeita. Kehitystyöt toteutetaan joko yksittäisinä projekteina, tai laajempina, useista aliprojekteista koostuvina hankkeina. Tule kanssamme tekemään työtä jolla on oikeasti vaikutusta meidän kaikkien arkeen.

Tulevia työtehtäviäsi

Osallistut töiden tilaukseen ja toimitukseen yhteistyökumppaniemme kanssa projektipäällikön roolissa. Projektipäällikkönä huolehdit, että vastuullasi olevat projektit etenevät suunnitelman mukaisesti, sovittua laatutasoa noudattaen, ja mahdolliset etenemistä uhkaavat esteet tulee käsiteltyä alta pois. Osallistut toimittajatyön ohjaukseen ja raportoit edistymisestä sekä sisäisesti että asiakaspuolen ohjausryhmiin. Tehtävässäsi sinulla on tukena muut projektiin osallistuvat Arekin ammattilaiset sekä lisävahvistuksena tiimiläiset Projektit ja testaus-tiimistä.

Tunnistatko itsesi seuraavista

  •  Usean vuoden kokemus (min 5 v) sekä perinteisistä vesiputousprojekteista että erilaisista ketterää menetelmiä soveltavista projekteista
  •  Kokemusta monitoimittajaympäristössä toimimisesta, ja/tai moniasiakas-ympäristöstä
  • Kiinnostusta ja kykyä kehittää yhteisiä projektinhallinnan prosessejamme
  • Omaat vahvan laatu ajattelun ja sinulla on kokemusta softakehityksestä
  • Olet esiintymiskykyinen
  • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi
  • Nopea oppimiskyky ja aiempien projektien myötä vahvaksi kehittynyt taito hallita useita yhtäaikaisia töitä tiukan aikataulun puitteissa

Eduksi katsotaan

  • Aikaisempi kokemus eläkevakuutus- tai laajemmin finanssialalta
  • Aiempi vetovastuu suurista hankekokonaisuuksista
  • Aikaisemmat kokemukset pilviteknologiaa hyödyntävistä toteutusprojekteista

AREK työnantajana

Työilmapiirimme on eloisa ja huumorintajuinen. Meitä puhuttelee laatu ja meille on tärkeää että asiakkaamme pitävät palvelujamme laadukkaina ja hankkeemme ja projektimme pysyvät sovitussa aikataulussaan.

Arek on Great Place to Work-sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut käytössämme mm. työmatkaetu, laadukas työterveyshuolto ja meidät on vakuutettu kattavasti myös vapaa-ajalla.

Mikäli koet tehtävän puhuttelee sinua ja siinä on elementtejä, jotka ovat sinulle tärkeitä, niin lähetä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn välittömästi. Hakuaika päättyy 30.1.2022.