IT-rekrytointi on ollut murroksessa jo useamman vuoden ajan. Samoista osaajista kamppailevat lukuisat yritykset, olivat ne sitten IT-asiantuntijataloja tai organisaatioita, joissa IT ja digitalisaatio katsotaan niin merkittäväksi osa-alueeksi yrityksen toimintaa ja strategiaa, että osaajat halutaan omiksi työntekijöiksi. Kilpailu osaajista tekee rekrytoinnin haasteelliseksi, ja olenkin saanut kuulla useita erilaisia tarinoita ehdokkaiden kokemuksista.

Halusin vain jakaa itse saamaani hyvää mieltä ehdokaspalautteista, jotka ovat kirvoittaneet hymyn huulilleni. Tässä muutama:

Moi Jukka-Pekka Kiitos viestistäsi. Juuri nyt on työkuviot sillä lailla hyvällä mallilla, että ei ole tarvetta miettiä uusia kuvioita. Näitä kyselyitä tulee jonkin verran ja täytyy sanoa, että esittelysi tehtävästä oli selkeä ja parhaimpia mitä on kohdalle osunut, joten hyvää työtä. Hyvää kevään jatkoa

Hei Jukka-Pekka! Kiitos upeasta yhteydenotosta. Viestisi ja materiaali tehtävästä ovat tähän mennessä parhaita, joita olen nähnyt. Oikeasti, olen tosi vaikuttunut.   Valitettavasti en voi lähteä tähän hakuun mukaan, sillä olen juuri saanut WXYZ:lla mahdollisuuden siirtyä uuteen rooliin.  VTT tekee tärkeää työtä ja on varmasti hieno työpaikka.  Toivon menestystä teidän hakuun ja toivottavasti löydätte yksisarvisen IT arkkitehdin rooliin (yksisarviset ovat minunkin suosikkeja).  Hyvää syksyä!

Opas: Onnistuneen IT-rekrytoinnin 5 tärkeintä tekijäärekrytointiprosesseihin Lataa   <https://knowledge.wiseit.fi/opas-yhteisty%C3%B6-it-rekrytoijien-kanssa?hsCtaTracking=5dd615cd-f59b-4bb8-86e1-5c2f2ee444c6%7C546bb0a5-e6e4-4629-b536-9da960e9b38c>

Jälkimmäinen korostaa, että pieni pilke silmäkulmassa ei ole pahaksi 😉

Onko sinulla hyviä tai huonoja kokemuksia rekrytoinnin saralla, jakaisitko ne kanssamme? Tai vieläkin vakavampi kysymys, pidätkö yksisarvisista vai jostakin muusta tarunhohtoisesta olennosta?

Tilaa blogimme