Autokaupan tulevaisuus on tukevasti datan ja teknologian päällä.

Kansainväliset kirittäjämme toimivat useiden osaprosessien suhteen merkittävästi enemmän verkossa – sinne mekin olemme matkalla. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja saavuttaa merkittävä positio ohjaten koko konsernin suuntaa.

Tarkoituksena on kehittää maailman paras käytettyjen autojen hinnoittelualgoritmi ja
käytössäsi on yli 300 000:n myydyn auton data, joka antaa hyvän lähtökohdan algoritmin kehittämiseen.

Emme hae vain SQL-raporttininjaa, vaan henkilöä, joka pystyy myös tulkitsemaan tuotettua tietoa ja toimimaan yhteistoiminnassa erityisesti myyntiorganisaation kanssa tuotetun tiedon hyödyntämisen edistämiseksi. Hakemallamme henkilöllä tulee olla myös kyky nähdä automatisoitavia kohteita: raportoinnin, viranomaisraportoinnin, talouden tehtävien tai muiden työprosessien saralla läpi organisaation. Tämä tehtävä on todellinen ikkuna moderniin autokauppaan!

ROOLI – MILTÄ PÄIVÄSI NÄYTTÄÄ?

Ahmit aamuisin tietolähteitä, tilastoja ja numeroita sekä sulattelet ne algoritmeiksi päivän aikana.

Sinulla on paljon yhteistyökumppaneita, käyt sidosryhmäkeskusteluita ja mietit kokonaiskuvaa. Olet kuitenkin hetkittäin kädet savessa, tuottaen päivittäis- ja kuukausiraportteja sekä tehden rutiininomaisia tehtäviä. Ideaalitilanteessa olet sinut rutiinien kanssa, mutta mieluummin automatisoit toistuvia tehtäviä.

Johdat yhteistyökumppanitoimintaa, tuotat johdolle tietoa, ja kykenet tästä kertomaan. Mietit myös tietolähteitä: Mitä viranomaislähteitä kannattaa hyödyntää, tai mistä muista ulkoisista tietolähteistä voisi saada toimintaa hyödyttävää tietoa kattavan sisäisen tiedon lisäksi.

Tiedät mitä hinnoittelussa tapahtuu, vastaten Kamuxin hinnoittelupalvelun hinta-algoritmeista, samankaltaisuusmalleista, jälkikuluarvioista, kate- ja kiertoarvioista. Apunasi toimii Pricing Analyst, joka tukee muun muassa tiedontuottamistehtävissä, hallinnoi hinnoittelumallin parametrejä, koordinoi mallien input-tietoja sekä koordinoi hinnoittelumuutoksien tarpeesta viestintää.

Tämän lisäksi vastaat Kamux–tietopalvelusta, ja vastaat raportoinnin kehittämisestä, teet tietokantahakuja johdon ja talouden tarpeisiin, sekä luonnollisesti toistuvien hakujen automatisointi on vastuullasi. Tulet myös avustamaan Customer lifecycle -datan luomisessa ja asiakkuusohjelmien segmentoinnissa.

SINÄ

Proaktiivisena persoonana et pelkää kysyä mielipidettä kiireiseltä kollegalta, joka saattaa olla vaikka talousosaston asiantuntija. Aitona tiimipelurina haluat verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Olet omatoiminen, itseohjautuva data scientist, joka joutuu välillä tekemään SQL-hakuja vaikka pääasiassa kehität machine learningia ja tekoälyä omatoimisesti taikka kumppanin avulla.

Tunnet koneoppimisen metodeja ja tekoälyn mahdollisuuksia ja käytät näitä luodaksesi Kamuxille kilpailuetua käytettyjen autojen kaupassa sekä kansainvälistymisessä. Teknologian puolelta hallitset yleisimpiä ML/AI –ratkaisuja ja osaat luovia tiesi myös pintaa syvemmälle.

Kamuxin kulttuuriin kuuluu, että johtoryhmästä lähtien kaikki ovat valmiita laittamaan itsensä likoon, tätä odotamme myös sinulta, eli vaikka toimitkin Pricing Analystin esimiehenä, niin ratkot päivittäisiä ongelmia yhdessä muiden kanssa, titteleistä riippumatta.

MAHDOLLISUUS

​Olet mukana läpi linjan Euroopan suurimman autokaupan kehittymisessä ja sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa koko matkan!

​Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen.

​Tiivis yhteistyö ja työyhteisö, jossa jalat pidetään maassa.

​Urapolkuasi ei ole lyöty lukkoon, teet sen itse kaupan alalla, ja olet mukana erityisesti autokaupan digitaalisessa murroksessa.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa päivittäiseen tekemiseen, mutta myöskin siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

​Sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus jättää oman kätesi jälki!

​Tässä tiimissä tullaan olemaan autokaupan supertähtiä, esimiehesi CDO Mikki Inkeroisen elämäntehtävä on olla viemässä tämän tiimin jäseniä eteenpäin!