Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Tässä kehityksessä digitalisaation kehittämisellä on iso rooli ja siihen panostetaan. Nyt L&T etsii ICT-arkkitehtia tiiminsä vahvistukseksi, jonka vastuualueella ovat datan hallinta, analytiikka, visualisointi ja tietovarastointi sekä näiden prosessien kehittäminen liiketoiminnan hyödyksi.

VASTUUT

ICT arkkitehtinä olet mukana liiketoimintasovellusten suunnittelussa ja kehittämisessä. Teet laaja-alaisesti yhteistyötä liiketoimintojen edustajien, liiketoimintasovellusten asiantuntijoiden sekä ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pääsääntöisesti työssäsi vastaat arkkitehtuurista omalla vastuualueella sekä sen sovittamisesta kokonaisarkkitehtuuriin. Alussa olet myös mukana rakentamassa sekä määrittelemässä toimintatapoja datan hallintaan, miten uutta datanhallinta, analytiikka ja raportointi alustaa otetaan käyttöön sekä tullaan käyttämään. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta Microsoft Azure komponenteista ja datan hallinnan prosesseista.

Sinulla on hyvä näkemys miten uudet prosessit ja kyvykkyydet voidaan jatkossa kääntää uusia teknologioita käyttäviksi palveluiksi, jotka analysoivat dataa sekä jatkojalostavat sitä liiketoiminnallisiksi hyödyiksi. Olemme nyt rakentamassa perustaa mikä tulee määrittämään kyvykkyyksiä seuraavien vuosien ajan.

SINÄ

 • Olet valmis rakentamaan kanssamme perustaa, joka tulee määrittämään kyvykkyyksiä seuraavien vuosien ajan.
 • Sinulla on hyvä näkemys siitä, miten uudet prosessit ja kyvykkyydet voidaan jatkossa kääntää uusia teknologioita käyttäviksi palveluiksi, jotka analysoivat dataa sekä jatkojalostavat sitä liiketoiminnallisiksi hyödyiksi.
 • Tiedolla johtaminen on syvällä sinun DNA:si ja osaat kääntää nämä tarpeet analytiikan ja raportoinnin sovelluksiksi.
 • Olet ylpeä kommunikointi- ja koordinaatiotaidoistasi, sillä olet mukana kehitysprojekteissa eri rooleissa. Sytyt, kun pääset selvittämään haastavia tilanteita ja sinulla hyvät ongelmanratkaisuun liittyvät taidot. Ajoittain tuet organisaatiotasi vakavissa häiriötilanteissa ja niistä toipumisessa.
 • Hyviä sosiaalisia taitojasi tarvitaan myös, kun tuet organisaation ihmisiä, rakennat yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa ja pidät sidosryhmiäsi ajan tasalla.
 • Pystyt toimimaan paineen alla ja osaat priorisoida tehtäviä – haasteita kohdatessasi et jäädy vaan pikemminkin sytyt varmistaen oikeat toimet.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

TUNNISTAT ITSESI SEURAAVISTA

 • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri tai tietojenkäsittelyn AMK tai DI/ KTM sekä vähintään viisi vuotta kokemusta tietojärjestelmien suunnittelusta ja johtamisesta
 • Osaamisportfoliosi kattaa ICT-alueen lisäksi muidenkin yritysfunktioiden palveluja ja ymmärrät suuren yrityksen liiketoimintaprosesseja ja -logiikkaa – ymmärrät siis bisnestä!
 • Olet kotonasi Microsoft Azure alustalla sekä tunnet sen komponenttien salaisuudet
 • Sinulla on vahva osaaminen liittyen data lakeen ja tietovarastoihin (DW) ja olet päässyt näitä jo urallasi muissa projekteissa toteuttamaan
 • Olet aikaisemmin ollut rakentamassa tai hallinnoimassa modernia datanhallinta- ja raportointialustaa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta datan kokonaishallinnasta
 • Ymmärrät visualisoinnin merkityksen ja pystyt ehdottamaan erilaisia tapoja visualisoida tietoa
 • Ymmärrät tai olet jo tuottanut liiketoiminalle hyötyä käyttäen optimointia tai koneoppimista 
 • Osaat kuvata tietoja loogisten ja teknisten tietomallien muodossa 
 • Tämän lisäksi arvostamme osaamistasi seuraavilta alueita:
 • Olet työskennellyt Microsoft Dynamics 365 Finance, Supply Chain tai CE parissa
 • Arvostamme myös kokemusta Microsoftin integraatioteknologiasta

MIKSI L&T?

Lassila& Tikanoja tunnetaan perinteisenä yrityksenä. Sitäkin se on, mutta myös paljon muuta. Sinulla on nyt mahdollisuus hypätä L&T:lle tilanteessa, jossa perinteisellä alalla ollaan ottamassa käyttöön digitalisaation tuomia etuja ja kehittämiseen ollaan panostamassa isosti.

Yrityksessä ollaan jo pitkään tehty ketterää kehitystä ja mm DevOps- tiimi sekä asiakasrajapinnan erilaiset digitaaliset ratkaisut ovat arkipäivää.

Nyt etsitään henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta isosta digiloikasta, jossa kolmen liiketoiminnan dataa ollaan yhdistämässä. Tavoitteet ovat kunnianhimoiset ja se näkyy kehittämiseen panostettuna tekemisenä. Tehtävässä on mahdollisuus päästä piirtämään tulevaisuutta puhtaalle paperille ja valita itse käytettävät värikynät.

L&T:llä tekemisen kulttuuri on epäformaalia, hierarkia on hyvin matalaa, joka näkyy mm rennossa, avoimessa ja läpinäkyvässä kommunikaatiossa.

Työnantantajana L&T on vastuullinen vaikuttaja Suomessa ja työn merkityksellisyys on tutkitusti tärkeä arvo sen työntekijöille. Työpaikkana L&T on arvostettu ja pidetty, mikä näkyy mm siinä, että moni työntekijä on palannut takaisin juurilleen.

Jos sinusta tuntuu, että tässä voisi olla jotakin, olethan pikaisesti, viimeistään (10.1.2021) yhteydessä!

Tule tekemään kiertotaloudesta totta. ”Huomisella töissä” video tässä