Haluatko olla mukana kehittämässä digitaalista autokauppaa? Innostutko mahdollisuudesta päästä kehittämään softaa, jolla on aidosti merkitystä niin käyttäjien kuin koko liiketoiminnan näkökulmasta?

Kamux on käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Kamux ostaa ja myy käytettyjä autoja Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa, yhteensä 78 toimipisteessä. Vuonna 2019 myytiin ennätykselliset 55 432 autoa ja liikevaihto nousi 658,5 miljoonaan euroon. Kamux-konserni työllistää lähes 600 autokaupan ammattilaista ja työtyytyväisyys on tutkitusti korkealla tasolla. 

Etsimme Kamuxille Frontend-kehittäjää osaksi scrum-tiimiä, jonka vastuulla on kokonaisvaltaisen toiminnanohjausjärjestelmän kehittäminen. 

ROOLI – Miltä päiväsi näyttää? 

Sinun tehtävänäsi on olla mukana kehittämässä Kamuxin liiketoiminnan poikkeuksellisen vaativaa toiminnanohjausta frontendin osalta, sekä viemässä designia koodiksi, käytettäväksi ja kauniiksi käyttöliittymäksi. Olet osa virtuaalista srcum-tiimiä, jonka tavoitteena on kehittää liiketoimintaa ja käyttäjiä (autojen myyjiä) palvelevaa softaa, jolla on elintärkeä rooli työntekijöiden jokapäiväisessä työssä ja Kamuxin menestyksessä. Koska työtä tehdään autokaupan sydämessä ja Kamuxin liiketoiminnan ytimessä, sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus jättää oman kätesi jälki. 

Vaikka tiimi on virtuaalinen ja voit tehdä työtäsi mistä haluat, olet myös erittäin tervetullut Kamuxin Espoon toimistolle sekä muihin toimipisteisiin! 

SINÄ 

Proaktiivisen työskentelyotteesi sekä hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta osaat verkostoitua sidosryhmien kanssa organisaation eri tasoilla ja pallotella ideoita järjestelmän käyttäjien kanssa. Ymmärrät aidosti liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeet ja osaat huomioida nämä työssäsi. 

Käytät moderneja javascript-kirjastoja (Angular, React tai Vue) leikiten ja osaat luovia tiesi myös pintaa syvemmälle. Tulkitset designiä ja osaat kommunikoida backendin suuntaan. Sytyt tuottaessasi kaunista fronttia. Uskallat myös pyytää apua, mikäli joskus ajaudut umpikujaan – matalassa organisaatiossa tiimi on aina valmis auttamaan! 

Julkisen verkon puolella käytämme Drupal 7:a, ja halutessasi pääset kehittämään myös sitä. 

TEKNOLOGIAT 

  • Angular 
  • (Drupal 7) 

MIKSI KAMUX JA FRONTEND KEHITTÄJÄN ROOLI? 

  • Pääset luomaan kansainvälistä kasvutarinaa kunnianhimoiseen organisaatioon, jolla on selkeä visio ja tähtäin korkealla 
  • Saat paljon vapautta ja vastuuta; työlläsi on selkeä tavoite, mutta saat kehittää itse ratkaisut sinne pääsemiseksi 
  • Pääset kehittämään alalla ennennäkemätöntä, Kamuxin tarpeisiin räätälöityä ja liiketoiminnan ytimessä toimivaa järjestelmää 
  • Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut ja valmis investoimaan autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan sen kehitykseen 
  • Tulet osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa jalat pidetään maassa 
  • Opitaan ja luodaan uutta, iloisella otteella! 
  • Tässä roolissa olet enemmän, kuin vain osa isoa koneistoa – kädenjälkesi näkyy tuhansille käyttäjille!