NETWHEELS

Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttää Netwheelsin ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä jatkuvasti kehittyviin ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiimme. Asiakkaiden liiketoiminnan tuntemus ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Työkalumme auttavat autojen myynnin ja varastokierron nopeuttamisessa, tuottavat tietoa autokaupan johtamisen tueksi sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

ROOLI – Miltä päiväsi näyttää?

Tulet olemaan osa QA & Operations -tiimiämme ja voit työskennellä sieltä mistä käsin sinulle sopii parhaiten. Toki olet enemmän kuin tervetullut myös viihtyisälle toimistollemme Vantaan Sanomalaan!

Osana tiimiä, olet mukana vastaamassa että meidän infrastruktuuri toimii moitteettomasti ja tietoturvallisesti, olivat ne sitten virtuaalipalvelimia tai verkkoyhteyksiä.

Pääosin päiväsi pyörivät kuitenkin palvelimien, virtualisoinnin, tietokantojen, verkon, tietoturvan ja Azuren työasemapalveluiden parissa. Rakennat näihin liittyviä dashboardeja ja triggereitä sekä lisäksi disaster recovery ja käyttöoikeuksien hallinta ovat myös tiimin vastuulla. Toisaalta toimit sujuvasti konesalin ja ohjelmistokehityksen välissä.

Netwheelsillä on takanaan 20 vuotta historiaa, joten jonkin verran löytyy myös legacyä, mutta olemme panostaneet infrastruktuuriin sekä käymme keskustelua siitä, siirrymmekö pilveen, ja mitä kannattaa siirtää. Tähän odotammekin sinulta näkemystä. Tulet olemaan aivan autokaupan sydämessä ja mukana tekemässä softatuotteita, joilla on todella merkitystä! Koska nämä palvelut ovat business-kriittisiä, sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tuotteiden ympäristöjä kehitetään.

SINÄ

Proaktiivisena persoonana et pelkää hypätä täysillä liiketoiminnan syövereihin IT-infran näkökulmasta ja olet aito tiimipeluri, jolla on valmiudet niin järjestelmällisempään kuin ad hoc -työhön.

Windows-palvelimet sekä virtualisointi on sinulle entuudestaan tuttuja, ja suorituskykyongelmien ratkominen on kuin osa DNA:tasi. Toisaalta, riippuen mielenkiinnostasi, verkot ja tietokannatkaan eivät ole sinulle täysin tuntematon alue.

Käytät Microsoftin Azuren kilkkeitä ja osaat luovia tiesi myös ohjelmistokehitysympäristössä. Uskallat myös pyytää apua, mikäli joskus ajaudut umpikujaan. Matalassa organisaatiossa tiimi on aina valmis auttamaan.

TEKNOLOGIAT

Tässä muutamia esimerkkejä käyttämistämme teknologioista:

Windows Server – SQL Server – AZURE – INTUNE – VMWARE – VEEAM – PRTG – DNS – F5 BIG-IP – AZURE DEVOPS – AZURE API MANAGEMENT

Toivomme, että sinulta löytyisi osaamista useimmista, mutta myös, että toisit jotakin uutta mukanasi!

MAHDOLLISUUS

  • Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen.
  • Pienessä tiimissä on laaja vastuualue ja pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi.
  • Meidän tuotteet ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa infrastruktuuria vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää itseäsi, olisi sitten kyseessä Microsoftin Tech days rapakon takana, konferenssi Euroopassa tai webbikoulutus.
  • Saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin ja prosesseihin.
  • Mahdollisuus vaikuttaa pitkälle Netwheelsin tulevaisuuteen, oli se sittten pilvisiirtymä, tietoverkon elementtien uusinta tai omat palvelimet, resursseja on, niitä käytetään ja tarvittaessa hankitaan.
  • Tässä roolissa olet enemmän kuin vain osa isoa koneistoa – olet moottori, joka vie kehitystä eteenpäin!