Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työeläkealan toimijoiden ja eläkevakuuttajien kanssa.
Arekissa työskentelee reilut 30 oman alansa ammattitaitoista asiantuntijaa, siellä osataan järjestelmäkehityksen hallinta, projektitoiminta, hankinta ja palvelumallit.

Tuotantopäällikkö, testiympäristöt – Arek Oy

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen ja uudistuminen? Tule silloin työeläkejärjestelmien pariin! Arekissa kehitetään järjestelmiä, joilla vaikutusta meidän kaikkien arkeen. Työ on sekä mielenkiintoista että vastuullista ja sillä on laaja yhteiskunnallinen merkitys.

Roolin kuvaus

Arek etsii vakituiseen työsuhteeseen tuotantopäällikköä testiympäristöihin. Testauksen tuotantopäällikkö vastaa Arekin testiympäristöjen toiminnasta, kehittämisestä ja kustannustehokkuudesta. Testauksen tuotantopäällikkö toimii Arekin tuotannon johdon varahenkilönä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on kokemusta softakehityksestä, testauksesta ja testausympäristöistä
  • Kokemusta useamman vuoden ajalta testiautomaatiosta
  • Olet huolehtinut joko testi- tai tuontantoympäristöistä ja ollut mukana niiden kehitystyössä
  • Riittävä ymmärrys tuotannon johtamisesta
  • IT-ratkaisujen kehittämisen, palveluhallinnan ja toimittajaohjauksen osaaminen
  • Sinulla on kiinnostusta työeläkealaa kohtaan
  • Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot.
  • Sujuva suomen ja englanninkielen taito

Yllätymme positiivisesti jos olet

  • Työskennellyt ITIL periaatteiden mukaisesti tai kerryttänyt kokemusta DevOps:sta
  • Sinulla on kiinnostusta eläkealaa kohtaan

Arek työnantajana

Arek on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut, kuten työmatkaetu, laadukas työterveyshuolto ja meidät on vakuutettu kattavasti myös vapaa-ajalla.

Hae meille töihin mahdollisimman pian, viimeistään 17.5.2022 Tehtävä alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Pia Klemi, 040 772 3440, pia.klemi@wiseit.fi

Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä ja olemmekin niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. Meillä työskentelee 36 asiantuntijaa, jotka suhtautuvat intohimolla ja vastuulla tekemäämme työhön.

Ottakaa minuun yhteyttä lisätietoja varten

Hae tehtävää