Arek Oy rakentaa, ylläpitää ja kehittää eläkevakuuttamisessa tarvittavia yhteisiä tietojärjestelmäpalveluita. Pidämme huolta, että suomalaisia palvelevat eläkejärjestelmät toimivat luotettavasti ja kustannustehokkaasti nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaamme ovat suomalaisia eläkeyhtiöitä ja olemmekin niiden omistama yksityinen osakeyhtiö. Meillä työskentelee 36 asiantuntijaa, jotka suhtautuvat intohimolla ja vastuulla tekemäämme työhön.

Arek etsii vakituiseen työsuhteeseen liiketoiminta-arkkitehtiä. Liiketoiminta-arkkitehdin tehtävänkuvaan kuuluvat muun muassa asiakkaiden liiketoimintaa palvelevien järjestelmäpalvelujen suunnittelu sekä Arekin tuottaman järjestelmäpalveluiden palvelukokonaisuuden ja palveluiden riippuvuuksien hallinta. Liiketoiminta-arkkitehtina osallistut työeläkealan yhteisten palveluiden kehittämiseen ja innovointiin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi osallistut selvityksiin ja vaatimusmäärittelyihin ja työnkuvaasi kuuluu työkokonaisuuksien sekä työpajojen vetäminen.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta työeläkealasta ja tunnet alan yhteisiä prosesseja
  • Osaamista ensisijaisesti työeläkealan vakuuttamistoiminnasta ja tunnet sitä tukevia yhteisiä palveluita kuten Työnantaja- ja Ansaintajärjestelmää
  • Valmiutta osallistua työeläkealan yhteisten palveluiden kehittämiseen ja innovointiin yhdessä asiakkaidemme kanssa
  • Olet yhteistyökykyinen ja tykkäät kehittämisestä
  • Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • Olet valmis esiintymään ja vetämään työkokonaisuuksia ja työpajoja

Katsomme eduksi työeläkelan yhteisten eläke- ja etuustoiminnan palveluiden tuntemisen sekä kokemuksen räätälöidyistä ohjelmistoista. Aikaisempi kokemus kokonaisarkkitehtuurista on hyödyksi, mutta tässä on hyvä mahdollisuus myös laajentaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän yhteiskunnallisesti tärkeällä alalla, jossa pääset näkemään etulinjassa tulevat lakimuutokset sekä niiden vaikutuksen
  • Pääset osallistumaan toimintamme sisäiseen kehittämiseen
  • Mukavan ja kannustavan työyhteisön, jossa panostetaan avoimeen kommunikointiin ja työntekijöiden viihtyvyyteen
  • Osaavien ihmisten takana on luotettava, avoin, asiantunteva ja oikeudenmukainen kulttuuri, jossa halutaan tukea henkilöstön oppimista ja kehittymistä

Arek on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, mutta luonnollisesti etätyömahdollisuutemme ovat joustavat. Meillä on mahtavat työkaverit ja hyvät työpaikkaedut, kuten työmatkaetu, laadukas työterveyshuolto ja meidät on vakuutettu kattavasti myös vapaa-ajalla.

Kiinnostaako sinua yhteiskunnallisesti tärkeä ala sekä jatkuva kehittäminen ja uudistuminen? Tule silloin työeläkejärjestelmien pariin! Arekissa kehitetään järjestelmiä, joilla on vaikutusta meidän kaikkien arkeen. Työ on sekä mielenkiintoista että vastuullista ja sillä on laaja yhteiskunnallinen merkitys.

Lisätiedot

Hae meille töihin mahdollisimman pian, viimeistään 8.5.2022. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Arekista löydät tästä.

Wise IT auttaa Arekia tässä tärkeässä rekrytoinnissa. Olemme erikoistuneet löytämään ja valitsemaan parhaat IT-osaajat eri liiketoiminta-alueilta. Lisätietoja löydät nettisivuiltamme www.wiseit.fi tai olemalla yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pia Klemi.

Ottakaa minuun yhteyttä lisätietoja varten

Hae tehtävää