Creo Center on muotoilu- ja tuotekehityskumppani organisaatioille, jotka haluavat onnistua uusilla innovaatioilla tai edistämällä nykyisten tuotteiden kehitystä. Tarjoamme korkeatasoista suunnittelua tuotekehityshankkeisiin ja suunnittelemme sekä muotoilemme tuotteet konseptista valmiisiin tuotteisiin asti.
Meidät tunnetaan erityisesti mekaniikka-, elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelusta sekä muotoilu- ja analyysipalveluistamme.

]Haemme nyt Suunnittelupäällikköä sulautettujen järjestelmien tiimiin. 

Suunnittelupäällikön roolissa vedät sulautettujen järjestelmien suunnittelutiimiä. Tiimisi vastuulla on kehittää ratkaisuja asiakkaidemme tuoteprojekteihin ja osallistut myös omalla työpanoksellasi vahvasti tiimin toimintaan. Roolissasi ohjaat sulautettujen projektien järjestelmätoimituksia, sekä toimit myyntitiimimme tukena. Yhdessä myyntitiimimme kanssa vastaat teknisestä sisällöstä myynnin kartoitus- ja tarjousvaiheessa, asiantuntijuuttasi hyödyntäen.

Suunnittelupäällikkönä huolehdit osaltasi tiimin kehittämisestä sekä tiimin kasvattamisesta osallistumalla rekrytointeihin. Samalla ylläpidät oman vastuualueesi kumppaniverkostoa. Tiimisi sijaitsee tällä hetkellä Turussa, mutta voit tarvittaessa työskennellä myös muualta Suomesta.

Me Creo Centerillä välitämme asiakkaidemme onnistumisesta ja siksi suunnittelupäällikkönä autat tarvittaessa asiakastamme löytämään heidän tarvitsemansa osaajan kumppaniverkostostamme. Lisäksi ohjaat, kehität ja koordinoit kumppaniyhteistyötä oman vastuualueesi osalta.

SINÄ

Toivomme, että sinulta löytyy vähintään AMK-tason insinöörikoulutus joko elektroniikan tai ohjelmistokehityksen alalta. Tunnet alan teknologiat sekä työmenetelmät ja sinulta löytyy jo aiempaa näyttöä sulautettujen järjestelmien kehityksestä.

Suunnittelupäällikön roolissa ja esihenkilönä onnistuminen edellyttää sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, sekä aitoa kiinnostusta esihenkilötyöhön. Työotteeltasi olet ”can-do” -asenteella varustettu persoona, jolla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Creocenteriläisellä uteliaisuudella suhtaudut myös positiivisesti kokemuspohjasi ulkopuolelta tuleviin asioihin.

MAHDOLLISUUS

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään avainhenkilöroolissa alansa uniikkien asiakasprojektien parissa. Olemme kasvava organisaatio ja siksi pääsetkin mukaan tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty. Tuemme kasvuasi esihenkilöksi ja organisaatiomme kulttuuri tukee osaamisesi ja kehitystä. Organisaatiossamme vallitsee diversiteetti ja hyvä työilmapiiri. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kattavan työterveyshuollon, lounasedun sekä työmatkaedun.

MUUTA TIETOA

·      Aloitus sopimuksen mukaan

·      Kesto vakituinen, kokoaikainen

·      Sijainti ensisijaisesti Turku

LISÄTIEDOT

Mikäli kiinnostuit ja uskot, että tämä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi, haethan pikaisesti palkkatoiveineen, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 15.11.2021. 

Wise IT on Creo Centerin kumppani tässä tärkeässä rekrytoinnissa. Kerromme mielellämme lisää!  

Ottakaa minuun yhteyttä lisätietoja varten

Hae tehtävää