NETWHEELS

Enemmistö suomalaisista autoliikkeistä käyttää Netwheelsin ohjelmistoja. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä jatkuvasti kehittyviin ja käyttäjäystävällisiin tuotteisiimme. Asiakkaiden liiketoiminnan tuntemus ja yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Työkalumme auttavat autojen myynnin ja varastokierron nopeuttamisessa, tuottavat tietoa autokaupan johtamisen tueksi sekä parantavat loppukäyttäjän asiakaskokemusta.

ROOLI – Miltä päiväsi näyttää?

Tulet olemaan osa QA & Operations -tiimiämme ja voit työskennellä sieltä mistä käsin sinulle sopii parhaiten. Toki olet enemmän kuin tervetullut myös viihtyisälle toimistollemme Vantaan Sanomalaan!

Osana tiimiä, olet mukana vastaamassa että meidän tuottamamme ohjelmistot ovat laadukkaita, kestävät aikaa ja toimivat moitteettomasti.

Todennäköisesti pääset alkuun, kun aloitat eksploratiivisen testauksen ja löydät arvatenkin kosolti virheitä. Mutta työsi ei ole rajoittunut pelkästään testaamiseen, vaan ajattelet sekä yrityksen että eri kehitystiimien toimintatapojen parantamista laajemmallakin tasolla.

Pitkällä tähtäimellä päiväsi pyörivät kuitenkin siinä, miten kykenisit palvelemaan useita tiimejä parhaalla tavalla. Näin ollen pelkkä manuaalinen testaaminen ei ole mahdollista, vaan alat tuomaan testiautomaatiota ja parhaaksi näkemiäsi toimintatapoja tiimeille, joita sitten opastat yleisemmän suunnittelun lisäksi. Mietit millaisia testejä on ylipäätään tarpeen tuoda lisää, mahdollisesti yhteinäistät raportointia, testien kattavuutta sekä pohdit koodin testattavuutta yleisellläkin tasolla. Luot prosesseja ja käytäntöjä, olet devaajien paras kaveri.

Netwheelsillä on takanaan 20 vuotta historiaa, joten jonkin verran löytyy myös legacyä, mutta olemme panostaneet infrastruktuuriin sekä käymme keskustelua siitä, siirrymmekö pilveen, ja mitä kannattaa siirtää. Tähän odotammekin sinulta näkemystä sillä tietoturva- ja kuormitustestien vastuu tulee myös sinulle, joten jos et ole vielä valmis tähän, niin ainakin jää roppakaupalla opittavaa.

Toiminnassamme on keskeistä, että ohjelmistomme toimivat yhdessä kumppaneiden järjestelmien kanssa, eli tulet tekemään kumppaniverkoston kanssa yhteistyötä, oli se sitten kehitysideoiden käsittelyä tai rajapintojen toimivuutta.

Tulet olemaan aivan autokaupan sydämessä ja mukana tekemässä softatuotteita, joilla on todella merkitystä! Koska nämä palvelut ovat business-kriittisiä, sinulla tulee olemaan liiketoiminnan täysi tuki ja aito mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten tuotteiden ympäristöjen laatua kehitetään.

SINÄ

Proaktiivisena persoonana et pelkää hypätä täysillä liiketoiminnan syövereihin QA:n näkökulmasta ja olet aito tiimipeluri, jolla on valmiudet niin järjestelmällisempään kuin ad hoc -työhön. Olet vastuuntuntoinen, nostat tikusta asian, kuului se sitten sinulle tai jollekulle toiselle. Palveluasenteeltasi olet altis auttamaan, etkä erottele avuntarvitsijaa oli hän sitten oma tai asiakas.

Olet omatoiminen, itseohjautuva laatuhenkilö, jolle testaaminen, testiautomaatio ja laatu ovat tärkeitä asioita. Kehität QA-käytänteitä yhdessä muun organisaation kanssa. Tunnet QA-maailmaa ja mahdollisuuksia ja käytät niitä luodaksesi Netwheelsille laadun myötä kilpailuetua toiminnassaan. Teknologian puolelta hallitset yleisimpiä testaamiseen liittyviä työkaluja ja plussaa on tietenkin mikäli tunnet hieman ohjelmoinnin saloja.

Käytät testiautomaatiotyökaluja ja osaat luovia tiesi myös ohjelmistokehitysympäristössä. Uskallat myös pyytää apua, mikäli joskus ajaudut umpikujaan. Matalassa organisaatiossa tiimi on aina valmis auttamaan.

TEKNOLOGIAT

Tässä muutamia esimerkkejä käyttämistämme teknologioista:

Robot Framework – SonarQube – AZURE Application Insights – PRTG – Jira – Confluence – Windows Server – SQL Server – AZURE – VMWARE – DNS – .NET – AZURE DEVOPS – AZURE API MANAGEMENT

Toivomme, että sinulta löytyisi osaamista useimmista, mutta myös, että toisit jotakin uutta mukanasi!

MAHDOLLISUUS

  • Pääset työskentelemään organisaatiossa, joka on sitoutunut autokaupan digitalisointiin ja pääset aidosti vaikuttamaan kehitykseen. 
  • Pienessä tiimissä on laaja vastuualue ja pääset olemaan useassa projektissa mukana, jolloin pääset myös kehittämään laajasti omaa osaamistasi.
  • Meidän tuotteemme ovat alan markkinajohtajia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua matkaan, jossa muutetaan olemassa olevaa laatua vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia entistä paremmin
  • Kattavat mahdollisuudet kehittää itseäsi, olisi sitten kyseessä Microsoftin Tech days rapakon takana, konferenssi Euroopassa tai webbikoulutus.
  • Saat äänesi kuuluviin ja pääset vaikuttamaan käytettäviin teknologioihin ja prosesseihin.
  • Mahdollisuus vaikuttaa pitkälle Netwheelsin tulevaisuuteen, oli se sittten testiautomaatiotyökalu, tietoverkon elementtien uusinta tai omat palvelimet, resursseja on, niitä käytetään ja tarvittaessa hankitaan.
  • Tässä roolissa olet enemmän kuin vain osa isoa koneistoa – olet moottori, joka vie kehitystä eteenpäin!
  • Lisätietoa Netwheelsin nettisivuilta

Ottakaa minuun yhteyttä lisätietoja varten

Hae ilman CV:tä