Olemme erikoistuneet ratkomaan haastavia IT-alan rekrytointitarpeita asiakkaillemme räätälöidyillä palveluilla. Meidän missiomme on löytää kuhunkin IT-alan työhön juuri siihen parhaiten sopiva IT-osaaja.

KEITÄ ME OLEMME?

Merkittävä osa työstämme painottuu suhteiden luomiseen ja verkostomme kasvattamiseen niin asiakkaiden kuin tekijöidenkin kanssa. IT-rekrytoinneissa onnistuminen edellyttää ymmärrystä IT-alasta sekä siitä, millaista osaamista ja taitoja tulevaisuuden liiketoiminnassa menestymiseen tarvitaan. Saamme tukeutua konsernitasolla Ruotsin organisaatioomme mutta myös Suomessa eri Wise Group brändiemme muskeleihin – yhdessä olemme enemmän. Suomessa olemme konsernimme “rebel kid” ja kasvuyritys, joka ehdottaa, pilotoi ja rakentaa uutta ja muuttaa omaa toimintaa ketterästi tilanteiden mukaan.

MIKSI ME VOISIMME OLLA RELEVANTTI TYÖNANTAJA SINULLE

Vahvistamme tiimiämme nyt kahden henkilön voimin. Etsimme henkilöitä, joilla sydän sykkii asiakasrajapinnassa työskentelylle. Toinen työnkuva tulee painottumaan suorahakurekrytoinnin ja toinen konsultoinnin puolelle, riippuen valittavan henkilön taustasta ja toiveista. Uuden kehittäminen on meillä läsnä päivittäin, joten avoin mieli on tärkeää.

Nautitko työskentelystä myynnin ja IT:n sekä mahdollisesti myös markkinoinnin parissa? Olet huomannut kaipaavasi tilaisuuksia rikkoja rajoja, joita ympärillesi on rakentunut? Tunnetko, että sisälläsi on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia ja haluat päästä kokeilemaan, mihin kaikkeen sinusta olisi IT-skenessä, asiakashankinnan ja rekrytoinnin kentällä?

Pienenä jättiläisenä edessämme on enemmän vielä kokeilemattomia kuin naulattuja mahdollisuuksia. Harvassa ovat siis ne tilanteet, joissa kiinnostavat asiakkuudet olisi nimetty koskemattomiksi jo jollekin toiselle. Mahdollisuuksia siis riittää – nyt niihin ei tarvitse kuin vain tarttua!

Wise IT:llä pääset osaksi kiivaasti kasvavaa tiimiämme. Ydintiimisi lisäksi saat tueksesi sisaryrityksistämme koostuvan hulvattoman Wise-jengin, jonka kanssa jaamme toimistomme Helsingin keskustan ytimessä, Kampin Autotalossa.

Meillä tehdään töitä hyvällä yhteishengellä – henkilöstöä, ehdokkaita ja asiakkaita kunnioittaen. Haluamme, että meidät tunnistetaan laadukkaasta työstä, positiivisista kohtaamisista ja periksiantamattomuudesta. Kieltäydymme rohkeasti mieluummin, kuin otamme vastaan tehtäviä, joihin emme usko tai näemme, että onnistumisen edellytykset eivät molemmin puolin kohtaa.

ETSIMÄLLÄMME HENKILÖLLÄ ON:

  • Kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen ja halukkuutta hypätä nopealiikkeisen kasvuyrityksen matkaan (tiukkoja kurveja, täyttä kaasua, loistavaa matkaseuraa ja makeita maisemia on ainakin luvassa)
  • Vahva myynnillinen asenne sekä näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä ja asiakashankinnasta (B2B)
  • Vahva ymmärrys IT:stä liiketoiminnan tukijana (hands on -tason tekninen tausta katsotaan isoksi eduksi)
  • Kokemusta suorahakurekrytoinnista JA/TAI
  • Kokemusta konsultoinnin myynnissä ja sopimushallinnasta
  • Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

Kuitenkin kaikkein tärkein asia on oikea asenne, aito kiinnostus ja halu oppia sekä porukkaamme sopiva persoonallisuus. Vahvistat meitä positiivisella energiallasi ja uskallat tuoda näkemyksiäsi esille.

Etsimässämme henkilöissä yhdistyvät halukkuus, tavoitteellisuus ja kunnianhimo vetää projekteja itsenäisesti ja systemaattisesti eteenpäin. Olet luontainen verkostoituja, jolle uusien ihmisten kohtaaminen ja yhteen tuominen, tuo merkityksellisyyttä työhön. Vau-efektin saat aikaan, jos sinussa tämän lisäksi asuu luontainen markkinoija, esiintyjä ja nautit sisällön tuottamisesta. Koet jatkuvan itsensä ja organisaation kehittämisen tärkeäksi ja haluat toimia aktiivisesti nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ainutlaatuisen asiakaspalvelun tuottaminen on sinulle sydämen asia, josta et tingi, vaikka joskus vauhti kiihtyisikin päätähuimaavaksi. 

LISÄTIETOJA & HAKUOHJEET:

Työpaikan vaihtaminen on aina iso päätös. Jotta voisit jo ennen hakupäätöstäsi arvioida paremmin olemmeko toisiamme varten voit kysyä lisää Annalta (Country Manager, Wise IT) tai Leolta (Commercial Director, Wise Group Finland.).

Soittoajat:

  • Anna Eronen: +358405223928, 9.4 tai 13.4 klo10-12.
  • Leo Tuokko: +358453949662, 13.4 klo14-16 tai 16.4 klo12-14.

Jos koet, että voisimme olla toisiamme varten, hae tehtävää jättämällä hakemuskirje ja CV linkin kautta. Pyrimme etenemään haussa ketterästi ja kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä. Tämä haku umpeutuu 18.4.2021.

Ottakaa minuun yhteyttä lisätietoja varten

Hae ilman CV:tä